Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021

Μήνυμα του Προϊσταμένου της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας Κατσανάκη Απόστολου προς τις υποψήφιες και τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021


Εύχομαι ολόψυχα καλή  επιτυχία , σε  όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του νομού μας  που ξεκινούν  τον πρώτο μεγάλο και δύσκολο αγώνα της ζωής τους,  συμμετέχοντας στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Η προετοιμασία σας υπήρξε για άλλη μία χρονιά δύσκολη ,  καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις  της πανδημίας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία  όσο και στην καθημερινότητα όλων μας.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι βέβαιος  πως η προσπάθεια που κάνετε  θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους που έχετε βάλει και αξίζουν στους κόπους και στις θυσίες σας.

 Κάθε μάχη είναι νίκη της θέλησης και χαμένες είναι μόνον οι μάχες που δεν δόθηκαν. Άλλωστε  η ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε με μια προσπάθεια. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,  έχετε μπροστά σας πολλές εξετάσεις και πολλές ευκαιρίες. Αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η θετική σκέψη, η φιλότιμη προσπάθεια και η αφοσίωση στα όνειρά σας. 

 

Ο Προϊστάμενος Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας

Κατσανάκης Απόστολος

Φυσικής Αγωγής ΠΕ 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου