Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2021

Στο "Αντώνης Τρίτσης" έργο 7.000.000 ευρώ για την ύδρευση της Πρέβεζας


Το έργο "Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Πρέβεζας" με προϋπολογισμό 7.065.024,00 € και κύριο του έργου τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό εργαλείο "Αντώνης Τρίτσης". 

Βέβαια για την εξέλιξη αυτή το PrevezaBest είχε ενημερωθεί από εχθές το απόγευμα, απ' όταν ο Βουλευτής ΝΔ, Ν.Πρέβεζας, κος Στέργιος Γιαννάκης είχε ενημερωθεί, έπειτα από επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας ο οποίος μέσω fb εμμέσως πλην σαφώς εξυψώνει τη δημοτική αρχή, για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε χθες τηλεφωνικά από τον Βουλευτή, κο Στέργιο Γιαννάκη ο οποίος και λόγω της ιδιότητάς του όλο αυτό το διάστημα και για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δίχως καμία διάθεση αυτοπροβολής, λειτούργησε μεθοδικά και στοχευμένα δίχως επίσης να συνοδεύει τα δελτία τύπου από το τετριμμένο "κατόπιν ενεργειών μου" που προσπαθεί ο κος Γεωργάκος να "περάσει" μέσω των social media, αφού αναφέρει τον κο Πέτσα, καλό του φίλο...

Αλήθεια, μήπως υπηρέτησαν μαζί στο στρατό ή γνωρίζονται από τα παλιά ;;

O Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Γεωργάκος έγραψε στο φβ :

Ένα σπουδαίο έργο για το Δήμο μας που σχεδιάσαμε με ύψιστη προτεραιότητα με την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ στο πλαίσιο του εμβληματικού προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" έφτασε στην αρχή της υλοποίησης του. Ευχαριστώ την ηγεσία του ΥΠΕΣ και ιδιαίτερα για την καταλυτική του συνεργασία τον Αναπληρωτή Υπουργό και καλό φίλο Στέλιο Πέτσα για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα καθώς και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Δημήτριο Σταμάτη όπου από την πρώτη μας συνάντηση στις 14 Ιανουαρίου του 2020 ειχαμε πολύ καλή συνεργασία. Η πρόταση ΑΤ01 ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ για την Αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης Πρέβεζας 7,063,872.00€ (ΑΔΑ: ΩΔΦΟ46ΜΤΛ6-ΚΟΥ) θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής όλης της περιοχής. Συνεχίζουμε με όλα τα έργα στο πλαίσιο του εμβληματικού προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" που αφορά τους Δήμους της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου