Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 18, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος


Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή 18/7, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, κος Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κος Λοβέρδος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και μέλη του κόμματος  και να συζητήσει τόσο την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, σε κεντρικό αλλά και παραταξιακό επίπεδο, όσο βεβαίως και για την επικαιρότητα που λόγω πανδημίας  έχει υποβάλλει σε σκληρή δοκιμασία την ανθρωπότητα. 

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του από την Πάτρα, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μεταξύ άλλων είχε υπογραμμίσει πως "Δεν μπορούμε να είμαστε αιχμάλωτοι των χαμηλών ποσοστών. Απουσιάζει μία προοδευτική παράταξη, η οποία θα είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και αναζητείται ο προοδευτικός πρωταγωνιστής στην Ελλάδα του 2021. Έχω πάρει μία πρωτοβουλία για τη μετονομασία του κόμματος σε ΠΑΣΟΚ και για τον υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, με στόχο η παράταξη αυτή να μην είναι συμπλήρωμα κανενός και να καταργηθεί στην πράξη το απαξιωτικό ερώτημα 'με ποιον θα πάτε'".

Η δήλωση αυτή του κου Λοβέρδου, για την μετονομασία του ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως είναι ένας από τους λόγους που τον έχουν καταστήσει φαβορί έναντι των άλλων συνυποψηφίων του. 

Επίσης, λόγω της μεγάλης πολιτικής εμπειρίας που διαθέτει και στο επικοινωνιακό κομμάτι, ο κος Λοβέρδος ήδη με κινήσεις "ΜΑΤ" που έχει κάνει, καταφέρνει να συσπειρώσει τον κόσμο του άλλοτε παλιού δυνατού κόμματος στη χώρα, καθώς κατέρχεται στις εκλογές με πολλές αξιώσεις και δεν θα ήταν παράτολμο αν λέγαμε, ως το φαβορί !

Η επίσκεψη του στην Πρέβεζα, δεν είχε τον χαρακτήρα της περιοδείας, αλλά της συνάντησης με φίλους που όπως προαναφέραμε είχε την ευκαιρία να δει, να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις. 

Συγκεκριμένα, αφού πέρασε από το κατάστημα του Σπύρου Κόκκαλη όπου είχε συνομιλία μαζί του, περπάτησε στην παραλία της πόλης και συνομίλησε με ντόπιους καθώς και με επισκέπτες της πόλης. 

Αμέσως μετά, στο κατάστημα Marcus, συναντήθηκε με φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ  όπου εμφανίστηκε εμφανώς ευδιάθετος αλλά και σίγουρος, πατώντας γερά στα πόδια του, δείχνοντας καθ'όλα έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της παράταξης !

Χρήστος Ανεμοζάλης


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου