Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021

Τα συγχαρητήρια της Βουλής και των πολιτικών αρχηγών δέχτηκε ο Πρεβεζάνος Βουλευτής, Κώστας Μπάρκας


Ιδιαίτερα τιμητική στιγμή για τον Βουλευτή Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής .

Συγκεκριμένα, σήμερα, με αφορμή της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, ο Ηπειρώτης Πρόεδρος της Βουλής, κος Τασούλας γνωστοποίησε στο σώμα της βουλής, παρουσία των πολιτικών αρχηγών και των βουλευτών, τη συμμετοχή του Βουλευτή Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα στο ημιμαραθώνιο της Κυριακής στο Ζαγόρι. 


Ο Πρόεδρος της Βουλής συνεχάρη τον Κώστα Μπάρκα όπως επίσης ο ίδιος δέχτηκε τα συγχαρητήρια τόσο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα αλλά και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών .

Ο κος Τασούλας εξήρε την προσπάθεια του τοπικού βουλευτή αλλά και τους συμβολισμούς που περνάει στην κοινωνία μέσα από την συμμετοχή του στον επίπονο αυτό αγώνα !

Ο Κώστας Μπάρκας απέδειξε πως αντέχει στους αγώνες αντοχής, όπως επίσης και στον πολιτικό στίβο, η κοινοβουλευτική παρουσία του οποίου παρομοιάζεται με μαραθώνιο και όχι με κατοστάρι..., λόγω ότι ο ίδιος και από τη θέση του βουλευτή της αντιπολίτευσης εκπροσωπεί επάξια τον Πρεβεζάνικο λαό, θα έχει αρκετά χρόνια ακόμη στο κοινοβούλιο....κάνοντας τον "βουλευτή αντοχής" και όχι "βουλευτή σπρίντερ"...!

Ενώ, δεν θα πρέπει να λησμονούμε το γεγονός πως ο Κώστας Μπάρκας διετέλεσε Υφυπουργός στο Υπουργείο Εργασίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου