Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021

Με πολλές συμμετοχές ξεκίνησε το Πανελλήνιο Τουρνουά Εδαφοσφαίρισης (PETANQUE) στην Πρέβεζα


Πρωί και απόγευμα οι αγώνες

Mε αγώνες πρωί και απόγευμα συνεχίζεται σήμερα στην Πρέβεζα το Πανελλήνιο Τουρνουά Εδαφοσφαίρισης (PETANQUE) το γνωστό σε όλους Αμπαλί το οποίο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με τις απονομές.

Ένα άθλημα που είναι στενά δεμένο με την παράδοση της πόλης. Τα γήπεδα Αμπαλί της Κυανής Ακτής από το απόγευμα της παρασκευής, όπου έγινε η κλήρωση των ομάδων γέμισαν με φίλους του αθλήματος από Γαλάτσι, Βουλιαγμένη, Πειραιά, Παλαιό Φάληρο, Αιγάλεω, Λευκάδα, Ιωάννινα και βέβαια το Σύλλογο Φίλων Εδαφοσφαίρισης (Αμπαλί ) Πρέβεζας που είναι και ο διοργανωτής του τουρνουά με συνδιοργανωτές το Δήμο και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εδαφοσφαίρισης (Αμπαλί ) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, κατά τη διαδικασία της κλήρωσης για τις ομάδες με τους επιθετικούς της Α φάσης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές καθώς και τους χορηγούς, ενώ στη συνέχεια έδωσε οδηγίες για τους αγώνες χτυπημάτων που ακολούθησαν και ολοκληρώθηκαν στις 9 το βράδυ. 23 είναι οι τριπλέτες που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους.

Σήμερα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν πρωί και απόγευμα καθώς και αύριο Κυριακή ημέρα λήξης του τουρνουά, ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 6μ.μ και ο τελικός στις 7μ.μ, ενώ στις 8.30μ.μ θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου