Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

Μεγάλη μπασκετική εκδήλωση στην Πρέβεζα με τίτλο: 1ST FIBA 3X3 BASKET BALL CHALLENGE GREECE’S TOUR 2021


Γνωμοδότηση  διενέργειας δαπανών για την πραγματοποίηση του  1
ST FIBA  3X3 BASKET BALL CHALLENGE GREECE TOUR  2021 σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

1ST FIBA  3X3 BASKET BALL CHALLENGE GREECE TOUR  2021  Είναι το μεγαλύτερο τουρνουά OPEN BASKET 3on3 – 3X3 στην Ευρώπη της FIBA και γίνεται για την πρόκριση στους Τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

Θα γίνει στην Ελλάδα το 1ο GREECE TOUR που επιτρέπει σε διάφορες Ελληνικές ομάδες αλλά και ομάδες από το Εξωτερικό που θα έρθουν στην Ελλάδα  να διεκδικήσουν την Πρόκρισή τους στους Τελικούς της Ευρώπης. 

 Απευθύνεται σε όλους τους Δημότες σε OPEN κατηγορίες και φυσικά στις προκαθορισμένες κατηγορίες  της FIBA ισχύουν οι Βαθμολογίες για το RANKING της FIBA πρόκρισης  για τους τελικούς στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Ομάδων και Συλλόγων.

Όλη η οργάνωση των αγώνων θα γίνει με ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα και αγωνιστικά πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Η Διοργάνωση έχει πάρει Αποκλειστικό Υγειονομικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο από

την ειδική υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ. 


Επίσης η Διοργάνωση έχει και την Αιγίδα της ΕΟΚ.

Η πρόταση για το Δήμο Πρέβεζας είναι να οργανωθεί και να υλοποιηθεί αντίστοιχο 3ημερο σε οποιοδήποτε κεντρικό σημείο της πόλης τον μήνα Αύγουστο & συγκεκριμένα μέσα στο χρονικό διάστημα από την την Τρίτη 10 Αυγούστου έως Τρίτη 27 τελευταία ημέρα .

Θα παίξει μπάσκετ όλος ο κόσμος σε ΟPEN κατηγορίες και φυσικά στις προκαθορισμένες κατηγορίες της FIBA ισχύουν οι βαθμολογίες για το RANKING της FIBA πρόκρισης για τους Τελικούς στο Παγκόσμιο 'η Πανευρωπαικό τουρνουά Ομάδων και συλλόγων .

Ολη η οργάνωση των αγώνων θα γίνει με ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα και αγωνιστικά πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ .

Τα οφέλη από τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πολλαπλά:

1) οικονομικά, μέσω της τουριστικής προβολής της περιοχής και τις θετικές οικονομικές επιπτώσεις από την επίσκεψη των συμμετεχόντων και τη μελλοντική τουριστική ανάπτυξη όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό .

2) κοινωνικά, όπως η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, κομμάτι του οποίου είναι η άθληση.

3) πολιτιστικά, μέσα από την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του αρχαίου θεσμού των Ακτίων.

Η διοργάνωση αυτή προβάλλει ιδεώδη και αξίες για ευγενή άμιλλα, γόνιμο και δημιουργικό ανταγωνισμό, ευρωστία σώματος και πνεύματος. Τα  αθληματα  καλλιεργούν  στους νέους αξίες όπως η αυτοπειθαρχία, η αυτοεκτίμηση, ο αυτοσεβασμός, η συναδελφικότητα.

Η εκδηλώση  έχει  στόχο να αναδείξουν τη σχέση της περιοχής με  τον αθλητισμό, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

Ο προϋπολογισμός των δαπανών ανέρχεται στο ποσό των εικοσι δύο χιλιάδων ευρω (22.000,00 ευρώ)  ο οποίος κατανέμεται ως εξής (11.000,00 ευρω) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ ,θα πληρωθούν από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και  (11.000,00 ευρω ) θα πληρωθούν από τον Δήμο Πρέβεζας .

Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται δαπάνες όπως , Μεταφορά γηπέδων με τα ειδικά δάπεδα , μεταφορά και έξοδα προσωπικού , ενοικίαση δυο μεγάλων γηπέδων για 3 ημέρες , ενοικίαση δύο γηπέδων ENLIO νέας τεχνολογίας δαπέδου με την πιστοποίηση της FIBA , ενοικίαση χρονομέτρω ν , μαοιβές κριτών αγώνων , φύλαξη και αστυνόμευση χώρων κλπ

Οι ανωτέρω δαπάνες θα βαρύνουν τον Κ.Α.Ε.    02.15.6472  «Έξοδα Αθλητικών   Εκδηλώσεων   προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021.

Έχοντας υπόψιν :

 

Ø  Τις διατάξεις του άρθρου 84  Ν. 3852/2010 παρ. Ι 

Ø  Την εισήγηση της Υπηρεσίας

Ø  Τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147 τ. Α΄/08.08.2016): «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)», άρθρα 116, 118 & 120.

Ø  N. 3861/10 (ΦΕΚ 112/13.07.2010 τεύχος Α): «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις

ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ

 1.Την γνωμοδότηση    για  την πραγματοποίηση της εκδήλωσης  και τη συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

 2.Την έγκριση του  προϋπολογισμού   για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της δαπάνης η οποία ανέρχεται στο ποσό των 11.000,00 ευρω συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ .Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται δαπάνες όπως , Μεταφορά γηπέδων με τα ειδικά δάπεδα , μεταφορά και έξοδα προσωπικού , ενοικίαση δυο μεγάλων γηπέδων για 3 ημέρες , ενοικίαση δύο γηπέδων ENLIO νέας τεχνολογίας δαπέδου με την πιστοποίηση της FIBA , ενοικίαση χρονομέτρων , αμοιβές κριτών αγώνων , φύλαξη και αστυνόμευση χώρων , κόστος βασικού προσωπικού , δημοσιογραφική κάλυψη , αμοιβή υλοποίησης της εκδήλωσης  της εταιρείας ΤCS κλπ

Οι ανωτέρω δαπάνες θα βαρύνουν τον Κ.Α.Ε.    02.15.6472 “ ““«Έξοδα Αθλητικών   Εκδηλώσεων      προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021.

Ο τρόπος ανάθεσης όλων των ανωτέρω  δαπανών, θα καθοριστούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η Προϊσταμένη             

Η Προϊσταμένη Δ/νσης                

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος 

Τμήματος Πολιτισμού                                                           

για θέματα Τουρισμού

Κοψάρη  Δήμητρα           

Γιαννούλη Κλεοπάτρα                                

 Αργυρός Λεωνίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου