Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τους κολυμβητικούς αγώνες στο Μονολίθι ολοκληρώθηκαν τα "Εν Νικοπόλει Άκτια 2021”


Με τους κολυμβητικούς αγώνες στο Μονολίθι ολοκληρώθηκε το διήμερο των εκδηλώσεων στα πλαίσια των "Εν Νικοπόλει Άκτια 2021”.

Το δεύτερο μέρος των αγώνων «Εν Νικοπόλει Άκτια 2021» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12/9, στην ασφαλή παραλία του Μονολιθίου και περιλάμβανε αγώνες 6km και 3 k στους οποίους συμμετείχαν δεκάδες αθλητές και κυρίως από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

•Ο παράκτιος αγώνας των 6km έχει ως ώρα έναρξης 10:40 π.μ. και περιλάμβανε την θαλάσσια διαδρομή από την Παραλία Καναλίου και το Enzo café ως το Βeach-Bar blue Island.
•Ο παράκτιος αγώνας των 3km έχει ως ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και περιλάμβανε την θαλάσσια διαδρομή από το Beach Bar Barracuda και τερματισμός στο Βeach-Bar blue Island.


Η έναρξη των αγώνων έγινε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Δημήτριο Καραμανίδη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή των αγώνων,
ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.


Οι κολυμβητικοί αγώνες ολοκληρώθηκαν με απονομές κυπέλλων και μεταλλίων τόσο για τους νικητές αλλά και για όλους όσους συμμετείχαν.


Μεταξύ άλλων τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Γεωργάκος, οι αντιδήμαρχοι, κ.κ.Ακρίβης, Σαριάνογογλου και Παγγές καθώς και πολίτες.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την 2η ημέρα των αγώνων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου