Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2021

Νικηφόρο και το τέταρτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ – Κέρδισε 3-2 τον Θρίαμβο Λούρου


Σε ένα παιχνίδι που είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, ένα για κάθε ομάδα ήταν ο φιλικός αγώνας, ανάμεσα στον Θρίαμβο Λούρου και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, με τον ΠΑΣ να φεύγει νικητής με 3-2, από το Δημοτικό Γήπεδο Λούρου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν σχετικά νωρίς το σκορ, με την κεφαλιά του Κολιού στο 14ο λεπτό μετά την σέντρα του Γεωργόπουλου, κάνοντας το 1-0.


Ο Θρίαμβος διπλασίασε τα τέρματά του στο 30ο λεπτό με το γκολ του Γεωργίου, με το 2-0 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.


Στην επανάληψη όμως φαίνεται ότι οι εντολές του Άγγελλου Μπέκα προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, άλλαξαν την εικόνα και με συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν, έφεραν τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι.


Ο ΠΑΣ κατάφερε και μείωσε σε 2-1 με τον Μπαρλαγιάννη στο 54ο με εξαιρετικό κοντινό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.


Η ομάδα της Πρέβεζας δεν άργησε να ισοφαρίσει, αφού στο 63ο λεπτό και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασιλείου, μετά την υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή Αναγνωστάκη, στο χέρι του Κούση.


Το τελικό 3-2 υπέρ του ΠΑΣ Πρέβεζας διαμόρφωσε ο Μπαρλαγιάννης με δυνατό αριστερό σουτ, μετά την εξαιρετική πάσα του αρχηγού Φώτη Σιδέρη.


Στις καθυστερήσεις η ομάδα της Πρέβεζας είχε δοκάρι με τον Καβαλάρη.


Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για ακόμη μία φορά πολλά διαφορετικά σχήματα εντός γηπέδου, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα και ο νεοαποκτηθείς Γάλλος ποδοσφαιριστής Ερικ Κουελμέ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.


Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Ζώτος, Παππάς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Καραπιπέρης, Πρέντζας, Γεωργόπουλος (85ο Σούρδης), Γκίνη, Δήμας Χρ., Κόλινς, Σιώρος (65ο Σάκκος), Γεωργίου, Δάσκαλος, Κούσης, Κολιός Γ. (51ο Ζάκας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης (60ο Κιόσγια), Τσάτσος, Μπαρλαγιάννης (83ο Στεπάρη), Καραγιώργος, Κώστας (68ο Ράμμος), Ντόντης (46ο Σκαμνέλος), Κορεντίν (46ο Πανταζής), Κουελμέ, Σιδέρης (73ο Παπαγεωργίου), Καβαλάρης, Βασιλείου (76ο Χήτος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου