Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα μεγάλη 5αστερη τουριστική επένδυση - πουλήθηκε βίλα γνωστής πολιτικής οικογενείας των Ιωαννίνων


Μεγάλη κινητικότητα από τον επιχειρηματικό κόσμο - επενδυτών που θέλουν να επενδύσουν στον τουρισμό προκειμένου να δημιουργήσουν ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών απαιτήσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις 5αστερες !

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το προηγούμενο διάστημα, στην περιοχή του Μονολιθίου πουλήθηκε βίλα - ακίνητο γνωστής πολιτικής οικογενείας των Ιωαννίνων σε επιχειρηματίες από τα Γιάννενα οι οποίοι - σύμφωνα με το πλάνο τους - θα κάνουν 5αστερη ξενοδοχειακή μονάδα, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το τουριστικό προιόν της περιοχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για αγορά μεγάλων εκτάσεων ακινήτων στη πόλη της Πρέβεζας και μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι έχουν απευθυνθεί στα κατά τόπους μεσιτικά γραφεία .

Η Πρέβεζα και τα παράλια μπαίνουν για τα καλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη αφού πρόκειται για παρθένες περιοχές, με τους μεγάλο επενδυτές να διαβλέπουν τεράστιες δυνατότητες στην ευρύτερη περιοχή και για αυτό το λόγο επενδύουν σε ακίνητα - φιλέτα που θα προσελκύσουν τουρισμό, όπως άλλωστε συνέβη στην περιοχή της Λούτσας όπου οι πρώην κατασκηνώσεις πέρασαν σε εταιρεία του ομίλου Γιαννακόπουλου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου