Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2021

Νίκος Γεωργάκος "Η δημοτική αρχή έχει υλοποιήσει το 60% των προεκλογικών δεσμεύσεων"


Ολοκληρώνοντας τη μισή θητεία η δημοτική αρχή έχει υλοποιήσει το 60% των προεκλογικών δεσμεύσεων σε συγκεκριμένα ζητήματα, ανέφερε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Νίκος Γεωργάκος σε σημερινή του συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα και στην πρώτη εκπομπή της σεζόν "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Στόχος της νέας χρονιάς του 2022 είναι να φτάσουμε στο 80% των όσων είχαμε δεσμευτεί ενώπιον των δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κος Γεωργάκος κλήθηκε να απαντήσει αλλά και να σχολιάσει μια σειρά ζητημάτων της επικαιρότητας που απασχολούν τον Δήμο Πρέβεζα, όπως η νέα λαική αγορά η οποία όπως είπε για πρώτη φορά με Δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο θα λειτουργήσει με κανονιστικό πλαίσιο τον επόμενο κιόλας μήνα, για το πανεπιστημιακό τμήμα της πόλης και το μέλλον του στην Πρέβεζα κ.α.

Επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας τόσο για το πρώτο ψηφιακό συνέδριο όσο και για το τουρνουά μπάσκετ της fiba σχολίασε πως και οι δύο αυτές εκδηλώσεις αφήνουν ισχυρό αποτύπωμα στην Πρέβεζα και εκτός των άλλων συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην τουριστική ανάδειξη της πόλης. Μάλιστα ο κος Γεωργάκος ανέφερε πως από τη πλευρά της διοργανώτριας εταιρείας του συνεδρίου στάλθηκαν προσκλήσεις σε όλους τους θεσμικούς φορείς. 

Επιπλέον ο Δήμαρχος Πρέβεζας ερωτηθείς αναφέρθηκε στο έργο των κρηπιδωμάτων και όπως είπε το έργο θα ξεκινήσει τμηματικά με το πρώτο μέρος από τα δικαστήρια έως το Δημαρχείο και στόχος είναι η ολοκλήρωση να έχει γίνει τον Απρίλιο του 2022.

Σχετικά με την διεκδίκηση των κάστρων - στρατοπέδων της πόλης και την απόδοσή τους στην τοπική κοινωνία ο κος Γεωργάκος τόνισε πως συνεχίζουμε τις συζητήσεις, μακάρι να μας τα έδιναν χωρίς αντίτιμο αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο και συμπλήρωσε λέγοντας πως το θέμα θα επανέρθει και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου