Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

"Δώρο ζωής" από 66χρονη δότρια οργάνων που έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων


Ζωή σε δύο συνανθρώπους της έδωσε μια 66 χρονη γυναίκα η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όπως ενημερώνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας δώρισαν τα όργανά της (δύο νεφρούς) που μεταμοσχεύθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν στη λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους συγγενείς της δότριας για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, όπως και την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιότητά τους να συναινέσουν στη δωρεά οργάνων, μια πράξη αληθινής κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Επίσης, συγχαίρει όλους όσοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση της σύνθετης αυτής διαδικασίας και ιδιαίτερα το Διευθυντή και τα στελέχη της Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων , οι οποίοι παράλληλα με τον τεράστιο αγώνα που καθημερινά δίνουν για την αντιμετώπιση, τόσο των ασθενών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ, όσο και των συνανθρώπων μας στις Μ.Ε.Θ. Covid, επέδειξαν υψηλή και άξια συγχαρητηρίων αίσθηση καθήκοντος, διεκπεραιώνοντας σε μια πολύ δύσκολη εποχή όλες τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για τη δωρεά οργάνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου