Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πολίτες στο Λούρο βιώνουν το αίσθημα της ανασφάλειας - περιστατικά κλοπών - παραβίασαν τη πόρτα με φιάλη υγραερίου


Έντονα οι πολίτες του Λούρου αλλά και της γύρω περιοχής βιώνουν το αίσθημα της ανασφάλειας, αφού συχνά είναι τα περιστατικά της κλοπής από σπίτι όσο και της απόπειρας διάρρηξης. 

Κάτοικοι των περιοχών αυτών διαμαρτύρονται εντόνως - και δικαίως - αφού από τη μια πληθαίνουν τα περιστατικά παραβατικότητας και από την άλλη για την υποβάθμιση του τοπικού αστυνομικού σταθμού. Ζητούν μάλιστα αυξημένες περιπολίες αφού βιώνουν τον τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. 

Πριν από δυο μέρες και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, όπως μας περιέγραψαν κάτοικοι του Λούρου σημειώθηκαν δύο περιστατικά, όπου στη μια περίπτωση άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης και τράπηκαν σε φυγή από τις φωνές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση παραβίασαν τη πόρτα σπιτιού σπάζοντας την με φιάλη υγραερίου ! όπου σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν κοσμήματα μικρής αξίας.

Αυτό όμως που προβληματίζει είναι το γεγονός πως οι άγνωστοι ήταν καλά ενημερωμένοι για την ύπαρξη καταγραφής κλειστού κυκλώματος και αμέσως έκοψαν το ρεύμα του σπιτιού τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.

Να θυμίσουμε επίσης πως πριν από ένα μήνα, κοσμηματοπωλείο στο Λούρο είχε μπει στο στόχαστρο των διαρρηκτών, δείτε ΕΔΩ

Τα παραπάνω περιστατικά τα οποία έχουν γίνει γνωστά στην τοπική κοινωνία, έχει θορυβήσει ιδιαιτέρως τους κατοίκους και ζητούν την άμεση παρέμβαση της πολιτείας. 

1 σχόλιο: