Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2021

Στην Πρέβεζα για πρώτη φορά ο αγώνας Enduro "Zalogo Race" στον ορεινό όγκο Ζαλόγγου-Ωρωπού


Ξεκίνησε σήμερα ο αγώνας Enduro "Zalogo Race" στο πλαίσιο του Πανελληνίου Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα και την Ήπειρο, με διοργανωτή την Enduro Greek Series και συνδιοργανωτές τους "GOATRIDERS" με τον Σύλλογο Ηνίοχο και το Δήμο Πρέβεζας.

Σημείο εκκίνησης του αγώνα ήταν το χωριό της Καμαρίνας κάτω από το ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου, ενώ το σημείο τερματισμού είναι ο Ωρωπός. Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά του αγώνα Enduro "Zalogo Race" τα οποία είχαν αρχίσει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Συνολικά 130 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα είχαν καταγραφεί μέχρι χθες αργά το απόγευμα στην γραμματεία του αγώνα και έλαβαν τα νούμερά τους, ενώ παράλληλα για δύο μέρες είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν τα 5 ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια του αγώνα “Zalogo Race”, που χαρακτηρίζονται από πολλές εναλλαγές βλάστησης και εδάφους καθώς και πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο αγώνας “Zalogo Race” θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με τις απονομές στον Ωρωπό, χωρίς την παρουσία θεατών.



1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστή η διαδρομη με τη διαφορά ότι τα προηγούμενα χρόνια έκανε τον κύκλο από τέρμα Κρυοπηγη προς Ζαλόγγου ενώ τώρα εδώ και 4 χρόνια η Κρυοπηγη είναι αποκλεισμένη λόγω των κατιλισθησεων. Αλλά ποιος νοιάζεται? Κρίμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή