Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πετυχημένη η πολιτική εκδήλωση της ΝΕ του Σύριζα - ΠΣ


Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε η ΝΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ το βράδυ της Παρασκευής 22/10 στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Πρέβεζας "ΟΑΣΗ".

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι Κώστας Αρβανίτης, Ευρωβουλευτής και Ευκλείδης Τσακαλώτος, Α’ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ. Θέμα της εκδήλωσης ήταν «Η Ευρώπη και η Ελλάδα μπροστά στην τριπλή κρίση. Η απάντηση της Αριστεράς: Για μια νέα αρχή με την κοινωνία οδηγό».



Στην εκδήλωση πραγματοποίησε σύντομη ομιλία - χαιρετισμό ο τοπικός βουλευτής του Σύριζα, Κώστας Μπάρκας ο οποίος και διαθέτει την ευρεία αποδοχή των μελών και των φίλων του Σύριζα στον Νομό.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής της Νομαρχιακής οργάνωσης, Β.Μίχας.

Μια ποιοτική, πετυχημένη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε αρκετός κόσμος όπου οι κεντρικοί ομιλητές δεν αναλώθηκαν στο να εξαπολύσουν επίθεση στην κυβέρνηση ή στα άλλα κόμματα της βουλής, παρά στην ανασυγκρότηση του Σύριζα εν όψει μάλιστα και του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος στις αρχές του επόμενου έτους.


Στις ομιλίες τονίστηκε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και πως ένας Σύριζα θα πρέπει να υπάρξει σε κάθε κοινοβούλιο της Ευρώπης με ισχυρή παρουσία και φωνή. 

Ν'αναφέρουμε πως στην πολιτική συγκέντρωση τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μη διάδοση του κορωνοϊού.




Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο κ. Αρβανίτης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Φιλιππιάδα, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πάργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου