Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021

Απαλλάχτηκαν των κατηγοριών, από το Τρ Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, τα μέλη του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας !


Τέλος έλαβε η δικαστική περιπέτεια των μελών του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας !

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων έπεσε η αυλαία σήμερα της δίκης με κατηγορούμενους το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας καθώς και του Διευθυντή του.

Οι ανωτέρω είχαν βρεθεί στην θέση των κατηγορουμένων για το αδίκημα της απάτης εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου και εις βάρος της Ευρωπαικής Ένωσης για το έργο που είχε γίνει το 2008 στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας και αναφέρονταν στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων με δημιουργία νέου συσκευαστηρίου ευρωπαικών προδιαγραφών. 

Έτσι λοιπόν, σήμερα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι και έλαβε τέλος η περιπέτειά τους η οποία ξεκίνησε το 2014 με αλλεπάλληλα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο έκανε δεκτό ότι το έργο είχε πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη μελέτη.  

Το στενάχωρο της υπόθεσης, εκτός από την ταλαιπωρία των κατηγορουμένων, είναι και το γεγονός ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης ο συνεταιρισμός έβαλε λουκέτο με αρνητικές συνέπειες για την τοπική οικονομία. 

Συνήγοροι  υπεράσπισης οι δύο Πρεβεζάνοι δικηγόροι, κ.κ. Τάσσης και Γιάπρος. 

Στα αξιοσημείωτα να αναφέρουμε πως σαν μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας καθώς και ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κύριοι Στράτος Ιωάννου και Νίκος Γεωργάκος αντίστοιχα.

1 σχόλιο: