Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοίταξε κατάματα τον ΟΦΗ - Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα του Καναλακίου !


Δύσκολα πέρασε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας, η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Αχέροντας Καναλακίου στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αρκετά "μουδιασμένος" με αποτέλεσμα την υπεροχή της αντιπάλου ομάδας. 

Στο 22' λεπτό η ομάδα του ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1 σκορ μάλιστα με το οποίο έληξε το ματς.

Στην επανάληψη η ομάδα του Καναλακίου μπήκε με πάθος στο γήπεδο, εντελώς μεταμορφωμένη με αποτέλεσμα η αντίπαλη εστία να απειληθεί αρκετές φόρες. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που ο ΠΑΣ πλησίασε στην ισοφάριση !!

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μέσα στο κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους οι οποίοι παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των παιχτών και ενθάρρυναν σε κάθε αντεπίθεση. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κλάσης, κατάφερε όχι απλώς να την κοιτάξει στα μάτια, αλλά να παίξει στα ίσια το ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύοντας το δικό της υψηλό επίπεδο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού η Διοίκηση του Αχέροντα με απόλυτο επαγγελματισμό φρόντισε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι στο αποψινό ματς χειροκρότησαν την προσπάθεια αλλά και την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίχτες του Αχέροντα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Θανάσης Τζήλος. 

(Κείμενο - φωτογραφίες: Χρήστος Ανεμοζάλης)

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα μέσα από τον φακό του PrevezaBest



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου