Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021

Σε πλήρη εξέλιξη οι εκλογές της ΝΔ - Μαζική συμμετοχή στην Πρέβεζα


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές της ΝΔ στον Ν.Πρέβεζας.

Οι εκλογές εξελίσσονται χωρίς προβλήματα, πλην όμως πέραν αυτών που επέλεξαν να ψηφίσουν διαδικτυακά αφού σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκε πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα ψηφοφορίας.

Στην δημοκρατική αυτή διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της γαλάζιας παράταξης, σύμφωνα με τους εγγεγραμμένους στους καταλόγους του Νομού αναμένεται να ψηφίσουν περίπου 600 άτομα στην Πρέβεζα και από 120 περίπου σε Δήμο Ζηρού και Δήμου Πάργας και 50 περίπου που δήλωσαν να ψηφίσουν διαδικτυακά. 



Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 7 το απόγευμα. 

Από το πρωί και μέχρι πριν από λίγο, στην Πρέβεζα προσήλθαν να ψηφίσουν, ο Βουλευτής ΝΔ, κος Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Γεωργάκος, οι αντιδήμαρχοι, Κουμπής, Παγγές και Σαριάνογλου, ο περιφερειακός σύμβουλος, Αχιλλέας Γκούμας, οι πολιτευτές του κόμματος, κος Σπύρος Κυριάκης και Δήμητρα Ραβανού, φίλοι και μέλη του κόμματος. 



Το ενδιαφέρον των εκλογών παρουσιάζεται για την προεδρία της ΝΟΔΕ, μεταξύ των δύο υποψηφίων, Βησσαρίων Ζάχου και Νικόλαου Σολδάτου. Όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες είναι τυπικές και εκλέγονται αυτόματα αφού οι υποψήφιοι είναι όσες και οι θέσεις των μελών. Μοναδικό ενδιαφέρον αναμένεται στην σειρά κατάταξης. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου