Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας


Την προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου - Πρέβεζας και επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, λόγω εκτέλεσης εργασιών της 5ης Δομικής Επιθεώρησης, εντός της υποθαλάσσιας Σήραγγας, με σκοπό την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων, ως εξής:

- Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ- 20) στα 400μ. προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, την Τρίτη(07/12/2021) και την Τετάρτη(08/12/2021), αντίστοιχα, κατά τις ώρες 18.00 έως 23.00΄ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο. - Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ- 20) στα 800μ., προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο, την Πέμπτη(09/12/2021) και την Παρασκευή(10/12/2021), αντίστοιχα, και κατά τις ώρες 18.00 έως 23.00΄, και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα - Ηγουμενίτσα. 

2. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. 

3. Η ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να συντηρεί και επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζει πλήρως τα οριζόμενα στην Μελέτη σήμανσης. Η εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, θα ρυθμίζεται από τους ήδη υπάρχοντες φωτεινούς σηματοδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου