Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Π. Παπαδόπουλος "Η επιτυχία της ομάδας είναι τεράστια, έχουμε δικαίωμα να πιστεύουμε σε κάτι που μέχρι "χθες" αποτελούσε όνειρο"


Ασταμάτητη η ομάδα του Φιλαθλητικού !

Η ομάδα του Φιλαθλητικού στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών Βόλει συνεχίζει να εντυπωσιάζει αφού καμία από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, εντός και εκτός έδρας, δεν κατάφερε να της σταθεί εμπόδιο !

Και αυτό, αποτελεί επιστέγασμα της οργανωμένης και ποιοτικής δουλειάς τόσο σε προπονητικό επίπεδο και βοηθών όσο και από τη πλευρά της διοίκησης και των μελών του Δ.Σ. της ομάδας ! 

Ειδικότερα, χθες, ο Φιλαθλητικός υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ΕΑ Λάρισας, μια ποιοτική ομάδα, σε ένα παιχνίδι όπου και πάλι, για μια ακόμη αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 3-0 σετ (25-10, 25-12, 25-18).



Έτσι λοιπόν, ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος, κατάφερε να βγάλει εκτός ρυθμού την ομάδα της Πρέβεζας η οποία δικαιωματικά μπορεί να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου, κάτι που μέχρι "χθες" ήταν όνειρο, όπως εξηγεί ο Πέτρος Παπαδόπουλος στο PrevezaBest.  



Η νίκη με την ΕΑΛ ήρθε πιο εύκολα από ότι περίμενα και αυτό ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής εμφάνισης των κοριτσιών της ομάδας μας. Τα κορίτσια δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Λάρισας δήλωσε ο Πέτρος Παπαδόπουλος και συνεχίζοντας ανέφερε πως "Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει μια από τις τρεις προνομιούχες θέσεις του πρωταθλήματος και μάλιστα με νίκη το επόμενο Σάββατο επί του Φιλαθλητικού Λαρισαικού θα είναι και μαθηματικά πρώτη σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος". 

"Η επιτυχία της ομάδας μας κατά τη γνώμη μου είναι τεράστια". 

Προσπαθούμε όλοι μαζί στην ομάδα για το καλύτερο και ελπίζω στο τέλος της  χρονιάς να έρθει και η ανταμοιβή αυτής της ιδιαίτερα κοπιαστικής προσπάθειας. Χωρίς όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν είναι μεγάλη επιτυχία η μέχρι τώρα πορεία, αλλά εδώ που φτάσαμε έχουμε δικαίωμα να πιστεύουμε σε κάτι που μέχρι "χθες" αποτελούσε όνειρο και αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου, σημείωσε ο Πέτρος Παπαδόπουλος. 


Φωτογραφικό υλικό: magicfocus (Γιώργος Ευσταθίου)
Κείμενο: Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου