Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναφορές στο Υπουργείο Ναυτιλίας για...ουράνιο τόξο !


Μια αναφορά και μια καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, έχει δεχτεί το Υπουργείο Ναυτιλίας όπου και στις δύο περιπτώσεις γίνεται λόγος για θαλάσσια ρύπανση στην περιοχή της Δροσιάς, στην Πρέβεζα. 

Η ενημέρωση που έλαβε το ΥΠ.ΝΑ. ήταν επίσημη από δύο διαφορετικούς φορείς της Πρέβεζας, οι οποίοι προχώρησαν στην διαδικασία αυτή έπειτα από καταγγελίες που δέχτηκαν. Από που δέχτηκαν τις καταγγελίες αυτές (ονομαστικά) δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας αφορά. 

Το παραπάνω αποτελεί γεγονός και είναι αναμφισβήτητο, περί των αναφορών που δέχτηκε το ΥΠ.ΝΑ.

Τώρα....αν προκλήθηκε ή όχι θαλάσσια ρύπανση, αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αν προκλήθηκε από το καράβι που έχει προσαράξει στην περιοχή, πάλι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αν κάποια ιδιωτική εταιρεία έκανε εργασίες και προκάλεσε μόλυνση επίσης δεν το γνωρίζουμε και αν ακόμη κάποιος - το ακραίο σενάριο - θέλησε να πετάξει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο στην περιοχή για να δημιουργήσει πρόβλημα πάλι δεν είμαστε σε θέση το γνωρίζουμε . Όλα τα προηγούμενα αποτελούν πιθανά ή μη ενδεχόμενα μιας υπαρκτής ή όχι μόλυνσης του περιβάλλοντος. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ΥΠ.ΝΑ έχει δεχτεί αναφορές, αν αυτές οι αναφορές έχουν βάση ή όχι, ας το εξετάσουν οι όποιοι αρμόδιοι. 

Το PrevezaBest, κατόπιν κάποιων εξελίξεων..,μέσω δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο, δημοσιεύει μια φωτογραφία από το σημείο, η οποία τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα...όπου ξεκαθαρίζουμε πως δεν πρόκειται για θαλάσσια ρύπανση, αλλά για ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ....

Προφανώς και δεν είχαμε σκοπό να επανέρθουμε στο θέμα, έπειτα από κάποιες εκατέρωθεν εξηγήσεις, αλλά το γεγονός ότι κάποιοι (εξυπηρετώντας άλλους ; και ποιους σκοπούς;) μέσω αστείων δημοσιευμάτων προσπάθησαν - προφανώς ανεπιτυχώς - να μας κουνήσουν το δάχτυλο...τη στιγμή που μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο δημοσίευμά μας, δεν υιοθετούμε τις καταγγελίες....Tο μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτεθούν στο ελάχιστο αναγνωστικό τους κοινό !

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου