Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022

Αλμπάνης "Υιοθετήσαμε την απόφαση των καθηγητών της Πρέβεζας"


Υιοθετήσαμε την απόφαση των καθηγητών της σχολής της Πρέβεζας ανέφερε, μεταξύ άλλων, 
ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης σε δηλώσεις του στη δημοτική ραδιοφωνία Ιωαννίνων.

Και συνέχισε λέγοντας πως αν δεν αντιδρούσαμε τώρα θα είχαμε μια ακόμη χρονιά με λίγους φοιτητές, σε ένα μήνα θα γίνει αξιολόγηση, ωστόσο όπως είπε οι πρωτοετείς της νέας χρονιάς θα φοιτήσουν στα Γιάννενα. Οι φοιτητές του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου έτους θα συνεχίσουν στην Πρέβεζα είπε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ενώ μάλιστα για το κτιριακό θέμα των φοιτητών των Ιωαννίνων ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας και του Δήμου Ιωαννιτών. 

(Επίσης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης στον απόηχο της απόφασης της Συγκλήτου αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αναφορικά με την μεταφορά της έδρας του Τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα.

Ο πρύτανης αναμένεται να δώσει αναλυτικές απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή καθώς για την βιωσιμότητα του Τμήματος.)

Αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή μίλησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Γεωργάκος ο οποίος άσκησε κριτική στον κο Αλμπάνη και αυτό διότι τα όσα είπε έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είχε αναφέρει κατά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας τον περασμένη Οκτώβριο.
  
Το τμήμα δεν ήταν στο "κόκκινο" από πλευράς νεοεισαχθέντων, στην Πρέβεζα υπάρχουν υποδομές, εμείς θέλουμε το πανεπιστημιακό τμήμα στην Πρέβεζα, ξεκαθάρισε ο κος Γεωργάκος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου