Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 27, 2022

Σε περιοχές της Ηπείρου, παρουσία Πρεβεζάνων, βρέθηκε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς


Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε σήμερα τα Τζουμέρκα με στάσεις στο Συρράκο και τα Πράμαντα.


Ο κος Αμυράς είχε παραγωγικές συζητήσεις με τον Δήμαρχο Β. Τζουμέρκων Γιαννης Σεντελες, με τον Αντιδήμαρχο, Βαγγέλη Γιωτόπουλο, με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Κώστα Τραγουδάρα, τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Θεόδωρο Τζαρούχη καθώς και με επιχειρηματίες της περιοχής.

Τον Υφυπουργό, καθ'όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του συνόδευσαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας, Βαγγέλης Ντάκουλας καθώς και ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης Μαρινών, Γιάννης Τέφας με τους οποίους κος Αμυράς διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο κος Τέφας σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον κο Αμυρά, συζήτησε ζητήματα, παρουσιάζοντας μάλιστα στον Υφυπουργό θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, πέραν του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς ο Όμιλος που εκπροσωπεί - ο κος Τέφας - επιθυμεί να εισέλθει, έχοντας ετοιμάσει μελέτες που αφορούν την εξωστρέφεια στοχεύοντας σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, μέσω του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου