Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022

Δικαιώθηκε το ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας στην δικαστική αντιδικία με το σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Πρέβεζας


Από Δευτερά 21/3 τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα ξανασταματούν εντός της πόλης.

Τέλος έδωσε σήμερα το Εφετείο Ιωαννίνων στην αντιδικία του ΚΤΕΛ Πρέβεζας με το σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ είχαν επιτύχει με το δικηγόρο τους κ Κων Οικονόμου, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ να μην σταματούν εντός της πόλης κατά τα υπεραστικά δρομολόγιά τους. 

Αποτέλεσμα ήταν οι πολίτες να μην μπορούν να επιβιβαστούν και αποβιβαστούν από την πόλη της Πρέβεζας προκειμένου να ταξιδεύουν, αλλά να απαιτείται να χρησιμοποιούν ΤΑΞΙ προκειμένου να μεταβαίνουν στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ στο νεκροταφείο. Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται για 3 περίπου χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσφορία από τους πολίτες οι οποίοι έπρεπε να πληρώνουν επιπλέον κόμιστρο για να ταξιδεύουν.

Ήδη πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας κ Κων Παππάς μας ανέφερε, ότι όπως είχε πει από την αρχή αυτής της αντιδικίας, η διακοπή των προκαθορισμένων στάσεων εντός της πόλης, ήταν μη νόμιμη και εξυπηρετούσε αποκλειστικά συντεχνιακή απαίτηση του συλλόγου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ. Επιβάρυνε δυσβάσταχτα το μεταφορικό κοινό το οποίο ταλαιπωρήθηκε επί χρόνια. Το ΚΤΕΛ το οποίο εξυπηρετεί με συνέπεια το επιβατικό κοινό, αγωνίστηκε για την ανατροπή της δικαστικής αυτής απόφασης, παρότι δεν είχε κανένα απολύτως ίδιο οικονομικό συμφέρον. Η ανατροπή της απόφασης αυτής συνιστά δικαίωση για το ΔΣ του ΚΤΕΛ και για τους πολίτες της Πρέβεζας οι οποίοι πλέον θα εξυπηρετούνται άρτια, μέσω των νομίμων στάσεων εντός πόλεως που ήδη υπήρχαν, χωρίς να αναγκάζονται να μισθώσουν ΤΑΞΙ μέχρι το πρακτορείο. Κατά συνέπεια από τη Δευτέρα κιόλας και αφού ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας λάβει στα χέρια του την δικαστική απόφαση, αλλάζουν τα δρομολόγια. Θα ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό με Δελτίο τύπου το συντομότερο δυνατό, κατέληξε ο κος Παππάς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου