Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο επίκεντρο των συζητήσεων - εκδηλώσεων


Ο βουλευτή Ν. Κέρκυρας κ.Δημήτριος Μπιάγκης ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που οργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης 29/3 στην Θεοφάνειο αίθουσα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ / Κινήματος Αλλαγής Ν. Πρέβεζας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης -ανασυγκρότησης του Κινήματος έπειτα βεβαίως και από την εκλογή Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος. 

Στην συνάντηση των μελών - φίλων του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τονίστηκε η αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής στις εκλογές της 8ης Μάϊου για την ανάδειξη των νέων νομαρχιακών οργανώσεων.


Εκτός των άλλων σχολιάστηκε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα εν όψει και του συνεδρίου του Κινήματος το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί 20-22 Μάϊου.

Τον Δημήτρη Μπιάγκη προλόγισαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Όλον" Παύλος Φραγκούλης (Πρέβεζας) και Χάρης Λιούρης (Ιωαννίνων) όπου μάλιστα ο δεύτερος, σε πρόσφατή συνέντευξη του, εν όψει των αυτοδιοικητικών του 2023, τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών των παρατάξεων του ΚΙΝΑΛ και του Σύριζα στην Ήπειρο.



Το ΚΙΝΑΛ είναι η παράταξη που μπορεί να γιγαντωθεί και πάλι και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, τονίστηκε κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης.  

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν, αυτοδιοικητικοί, πρώην βουλευτές, πολιτευτές, φίλοι και μέλη του κινήματος. 

Τέλος, ο κος Μπιάγκης απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι όπου ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου