Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ποτέ δεν ήταν ο αρεστός της !


Ο
ι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ του δήμου Πρέβεζας και η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας διοργανώνουν ανοιχτή προσυνεδριακή Εκδήλωση – Συζήτηση με θέματα τα πολιτικά επίδικα της εποχής μας και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την Παιδεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη , 31 Μαρτίου και ώρα 08:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Όαση» του Δήμου Πρέβεζας με κεντρικούς ομιλητές τον Κώστα Γαβρόγλου, πρώην Υπουργό Παιδείας και την Μερόπη Τζούφη, Βουλευτή Ιωαννίνων και αναπληρώτρια τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από αφίσα. 

Μόνο που και στις δύο περιπτώσεις, τόσο στην ανακοίνωση όσο και στην αφίσα των διοργανωτών, ο τοπικός βουλευτής, Κώστας Μπάρκας, ο οποίος έχει μεγάλο έρεισμα αλλά και διεισδυτικότητα στην κοινωνία και δη στην νεολαία δεν αναφέρεται πουθενά.

Μπορεί να πει κανείς πως δεδομένη θεωρείται η παρουσία και ο χαιρετισμός του βουλευτή στην εν λόγω εκδήλωση, ίσως...

Πλην όμως, αποτελεί ένα θέμα που σχολιάστηκε όπως άλλωστε σχολιάζεται το γεγονός ότι ο Κώστας Μπάρκας, ποτέ δεν ήταν ο "αγαπητός" της τοπικής κομματικής οργάνωσης και αυτό κρατάει από τα παλιά..

Ωστόσο, με ή χωρίς την στήριξη της κομματικής οργάνωσης ο Κώστας Μπάρκας εκλέγεται βουλευτής 10 χρόνια τώρα και απ'ότι δείχνει δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να επανεκλεγεί, πράγμα που αντιλαμβάνονται και άτομα εκτός Σύριζα. 

Επίσης, να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μπάρκας διετέλεσε Υφυπουργός στον Νομό έπειτα από 50 χρόνια ! 

Το δεύτερο στοιχείο επίσης που προβλημάτισε στην ανακοίνωση για την εκδήλωση είναι ότι πουθενά δεν αναφέρεται το ζήτημα μεταφοράς της λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα. Αλλά και πάλι θα μπορούσε να πει κανείς πως θεωρείται δεδομένο ότι το θέμα αυτό θα σχολιαστεί στην εκδήλωση από τη στιγμή που μάλιστα κεντρικός ομιλητής θα είναι και ο πρώην υπουργός Παιδείας, κος Γαβρόγλου επί θητείας του οποίου τα ΤΕΙ έγιναν ΑΕΙ....

Χρήστος Ανεμοζάλης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου