Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022

Στην Πρέβεζα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής στις 16 & 17 Απριλίου


Σημείο αναφοράς για τους αθλητές , τις αθλήτριες και τους ανά την Ελλάδα    φίλους της  γυμναστικής,  αποτελεί η Πρέβεζα η πόλη που στις  16 & 17 Απριλίου θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής  Γυμναστικής.

Το   ΔΑΚ  Πρέβεζας (Κλειστό Γυμναστήριο)  στην περιοχή του ΚΕΓΕ , για δύο μέρες θα φιλοξενήσει  την κορυφαία αυτή αθλητική συνάντηση  την οποία συνδιοργανώνουν  η  Ελληνική  Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Δήμος Πρέβεζας, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών και έντονο ενδιαφέρον.

Συνολικά 242 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση , εκπροσωπώντας 22 σωματεία γυμναστικής, αριθμός αυξημένος συγκριτικά με τα 17 σωματεία που είχαν συμμετάσχει στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2019, το τελευταίο πριν από την πανδημία.

Τα μεγέθη αποτυπώνουν την άνοδο και την ανάπτυξη που γνωρίζει η Ακροβατική Γυμναστική στην Ελλάδα, ένα άθλημα που φέτος «αγκαλιάζει» ο Δήμος Πρέβεζας, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των οργανωτικών δαπανών και φιλοξενώντας για πρώτη φορά στην Ήπειρο αυτόν τον θεσμό.

Οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500 στο σύνολο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την όμορφη πόλη της Πρέβεζας, να ενισχύσουν την τοπική οικονομία μέσα από την παρουσία τους και να απολαύσουν το ξεχωριστό θέαμα της Ακροβατικής Γυμναστικής, σε μια γιορτή του αθλητισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου