Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2022

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Πρέβεζας, απαντά στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΧΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε του ΚΤΕΛ Πρέβεζας και Συμπολίτες της Πρέβεζας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία οι συγκοινωνίες εντός πόλεως εκτελούνται από την Αστική, τα Τρόλεϊ, τα Τράμ, το Σιδηρόδρομο και τα ΤΑΧΙ και εκτός πόλεως από τα υπεραστικά λεωφορεία, τα τρένα, τα πλοία και τα αεροπλάνα.

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ προφανώς αποκρύβει την αλήθεια και υποστηρίζει ότι τα ΤΑΧΙ βγάζουν εκτός τα υπεραστικά (με αντιδικία στα δικαστήρια) για να επωφεληθούν οικονομικά, αλλά δεν αναφέρεται σε καμία δημοσίευσή του ότι στην Πρέβεζα υπάρχει και Αστική Συγκοινωνία, η οποία θα έπρεπε να είναι οργανωμένη και να εξυπηρετεί εντός της πόλεως τους πολίτες της Πρέβεζας και των περιχώρων (Μύτικα-Νιοχώρι-Άγιος Θωμάς-Νικόπολη-Μιχαλίτσι).

Όταν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ αναφέρεται σε «ευαισθησία» για την οποία μιλάει για τους πολίτες αυτής της πόλης και των περιχώρων αυτής εννοεί τη λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας ΜΟΝΟ όταν λειτουργεί το ΤΕΙ Πρέβεζας έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ τα σαββατοκύριακα, τις αργίες, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι δεν λειτουργεί (η αστική συγκοινωνία) και τότε το υπεραστικό ΚΤΕΛ υποκαθιστά (κάνει τη δουλειά) για την Αστική Συγκοινωνία μόνο για στάσεις εντός πόλεως, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές (Μύτικας-Νιοχώρι-Άγιος Θωμάς-Νικόπολη-Μιχαλίτσι) και οι πολίτες τους «δεν υπάρχουν» για το ΚΤΕΛ. Τους καλοκαιρινούς μήνες το ΚΤΕΛ δρομολογεί αστική συγκοινωνία για το Κανάλι, Καστροσυκιά κ.λ.π, δηλαδή για καλοκαιρινούς προορισμούς για την εξυπηρέτηση των τουριστών, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές δεν εξυπηρετούνται. Επομένως, το ΚΤΕΛ λειτουργεί την αστική συγκοινωνία για τα ΤΕΙ και τους τουρίστες.

Θα πρέπει, επομένως, οι τοπικές αρχές(Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, Διευθυντές Υπηρεσιών κλ.π.) να αντιμετωπίσουν τα ανωτέρω προβλήματα.

Το Σωματείο των ΤΑΧΙ Πρέβεζας δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για να εφαρμοστεί στην πόλη της Πρέβεζας ο Νόμος που ισχύει για τη λειτουργία της Αστικής και Υπεραστικής Συγκοινωνίας, ώστε να οργανωθεί στα πρότυπα οργανωμένης πόλης η Αστική Συγκοινωνία με καθορισμένες γραμμές, στάσεις και ώρες λειτουργίας και ότι θα συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου