Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 24, 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νικητές στο μικτό διπλό ο Πρεβεζάνος Στέφανος Πουρναρόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου


Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και ο Ανδρέας Λοϊζάς αναδείχθηκαν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές στην κατηγορία των 16 ετών στα μονά

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι είχε ένα άψογο τουρνουά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των 16 ετών, που φιλοξενήθηκε στον Σ.Α. Ραφήνας την τελευταία εβδομάδα.

Χωρίς να απωλέσει ούτε ένα σετ, η νεαρή αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων κέρδισε τον τίτλο στα μονά, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο διπλό, με τη συμπαίκτριά της από τον ίδιο όμιλο, Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη.

Η Ασλανισβίλι, η οποία δεν έχασε περισσότερα από 5 games σε κανέναν από τους αγώνες της, κέρδισε στον τελικό την Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός Ο.Α.) με 6-1, 6-2. 

Στο διπλό, Ασλανισβίλι και Μπαρμπαγιάννη επικράτησαν στον τελικό των Τατιάνας Ελένης Γιτοπούλου (Γ.Α.Σ. Καράτε Ερμής) και Ελένης Παλιούρα (Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος) με 3-6, 6-3, 10-1.

Στα 16άρια των αγοριών, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Λοϊζάς, που σε έναν συναρπαστικό τελικό επικράτησε του Χρήστου Γκλαβά με 7-6 (3), 7-6 (2). Ο Λοϊζάς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ο.Α. Αθηνών, κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο των κερδισμένων σετ σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, σε 6 αναμετρήσεις.

Και στο διπλό είχαμε έναν σπουδαίο τελικό, με τους Σταύρο Μαστρογαμβράκη (Α.Ο.Α. Φιλοθέης) και Γκλαβά (Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης) να κερδίζουν τους Λοϊζά και Νίκο Μπακιρτζή (Ο.Α. Αθηνών) με 5-7, 7-6 (5), 10-7 και να κατακτούν τον τίτλο.

Τέλος, στο μικτό διπλό στα 16άρια νικητές αναδείχθηκαν ο Πρεβεζάνος Στέφανος Πουρναρόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Οι δυο αθλητές του Ο.Α. Θεσσαλονίκης κέρδισαν στον τελικό τον Ανάργυρο Παναγιώτου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και την Ελένη Τσέτσου (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) με 6-2, 6-3.

tennisnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου