Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διαρρέεται εντόνως !


Μπορεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να διαμηνύει πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, πλην όμως, δεν αποτελεί μυστικό πλέον, το γεγονός ότι κόμματα, φορείς, βουλευτές, εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές, πολιτευτές κ.α. βρίσκονται σε εγρήγορση για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.

Βασικό άλλωστε χαρακτηριστικό των πρόωρων εκλογών, για έναν Πρωθυπουργό αποτελεί η κίνηση του αιφνιδιασμού !

Στο πλαίσιο αυτό, άπαντες οι ενδιαφερόμενοι από τη μια βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ από την άλλη βρίσκονται σε συζητήσεις - διαπραγματεύσεις για διαδικαστικού τύπου και άλλα πράγματα. 

Για την ώρα, στον Ν.Πρέβεζας, άσχετα αν είναι ακόμη νωρίς ή όχι, το τοπίο παραμένει θολό ως προς τα άτομα που θα στελεχώσουν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια των κομμάτων !

Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις, κυρίως για το κυβερνών κόμμα αλλά και για το κόμμα της αντιπολίτευσης, σε τοπικό επίπεδο διαρρέονται φημολογίες για άτομα που θα "βρουν" μια θέση στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους  .

Μια τέτοια περίπτωση, από πλευράς της κεντροδεξιάς παράταξης, αποτελεί ο γνωστός δικηγόρος, Βασίλειος Γιάπρος ο οποίος από τα φοιτητικά του χρόνια είναι οργανωμένο μέλος της ΝΔ.

Ο Βασίλης Γιάπρος, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την δημαρχία στον δήμο Πρέβεζας τις προηγούμενες εκλογές, όμως προσωπικοί του λόγοι τον έκαναν να την αποσύρει. Μια υποψηφιότητα που άπαντες θυμούνται τι θέρμης και υποδοχής είχε τύχει από τον Πρεβεζάνικο λαό και ανεξαρτήτου κομματικής ταυτότητας !

Αν θα κάνει το επόμενο βήμα και είτε ζητήσει είτε του ζητηθεί να είναι στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, είναι κάτι που γνωρίζει ο ίδιος. 

Πάντως, διαρρέεται και μάλιστα εντόνως πως ο ίδιος έχει κάνει επαφές προκειμένου να κατέλθει στον πολιτικό στίβο (της κεντρικής πολιτικής σκηνής) και σε περίπτωση που ο ίδιος το θελήσει θα έχει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης. 

Αν οι διαρροές αυτές παραμείνουν σε επίπεδο φημολογίας, αυτό θα το δείξει ο χρόνος και εν  πάση περιπτώσει θα δούμε αν υπάρξει φωτιά.., Πάντως ένας καπνός διαχέεται από πλευράς του γνωστού συνηγόρου !

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου