Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2022

Με επιτυχία η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας σε πρατήριο υγρών καυσίμων


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία  Πάργας στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της, προέβη σήμερα το πρωί  08/04/2022 στην πραγματοποίηση άσκησης ετοιμότητας
με αντικείμενο την κατάσβεση πυρκαγιάς στο    Πρατήριο υγρών καυσίμων ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ  ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟY ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που βρίσκεται στο 9ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Πάργας Πρέβεζας, εκτός κατοικημένης  περιοχής.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε τα εξής: :

Στο χώρο  των αντλιών του πρατηρίου  εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε  όχημα   Ι.Χ. κατά  το  ανεφοδιασμό  του, ενώ υπήρχε και κίνδυνος μετάδοσης της πυρκαγιάς στις δεξαμενές καυσίμων και   στο κτίριο του καταστήματος (γραφείο) του πρατηρίου.


Αντικειμενικός σκοπός της άσκησης είναι ο έλεγχος της επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο καλύτερος συντονισμός, και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων που συνδράμουν στις επιχειρησιακές δράσεις.


Στην άσκηση συμμετείχαν  εκτός των πυροσβεστικών δυνάμεων της Π.Υ. Πάργας το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δ. Πάργας ,  η ΕΛ.ΑΣ και  το Κ. Υ. ΠΑΡΓΑΣ,

Ο Διοικητής

Βασίλειος Χ. Γιάννος

Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου