Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μετατίθεται η συνεδρίαση της Δ.Ε.Δ. για τους οδικούς άξονες


Σας ενημερώνουμε ότι με την αρ.πρωτ. 6885/26.04.2022 είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για την Τρίτη 03.05.2022 αλλά ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ για τις 10.05.2022 και ώρα 18:00μμ λόγω έναρξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου όπου θα χρησιμοποιηθεί η κεντρική αίθουσα Νικόλαος Κονεμένος στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, στην οποία λειτουργεί το σύστημα ηχογράφησης για τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πρέβεζας , η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης -σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 22206/15.04.2022 (ΦΕΚ 1882/16.04.2022 τεύχος Β’) Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών -την 10η Μαϊου 2022 και ώρα 18:00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας, κεντρική αίθουσα Νικόλαος Κονεμένος για τη συζήτηση του παρακάτω θέματος : 

«ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» (Σύνδεση με Ιόνια Οδό μέσω Φιλιππιάδας και Ακτίου/Σύνδεση με Εγνατία Οδό μέσω Πάργας -Καρτερίου/Παράπλευρες και συνδετήριες οδοί) 

Παρακαλείσθε να αποστείλετε εγγράφως ή σε ηλεκτρονική μορφή τις προτάσεις σας μέχρι και την προηγουμένη της συνεδρίασης ώστε να συμπεριληφθούν αναλυτικά στην απόφαση/γνωμοδότηση της Επιτροπής. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας και σύμφωνα με το αρθρο 5, σημείο 5 του κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πρέβεζας (αριθμ.192/15 απόφαση Δ.Σ. Δήμου Πρέβεζας), η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επομένη, 11/04/2022 και ώρα 18:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας, κεντρική αίθουσα Νικόλαος Κονεμένος. 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης 

Ιωάννης Δαρδαμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου