Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 17, 2022

Επικαιροποιημένη Προγραμματική Σύμβαση για το μεγάλο διαδημοτικό έργο ύδρευσης, Δήμων Πρέβεζας & Πάργας


Από το Πρακτικό 22/2022 της κατεπείγουσας συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας

Θέμα : Έγκριση σύναψης και αποδοχής όρων (ορθή επανάληψη) Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Πάργας και Δήμου Πρέβεζας για την υλοποίηση του έργου : «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΒΡΑΧΟΥ, ΛΥΓΙΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ ΡΙΖΩΝ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ» σύμφωνα με το σκεπτικό του διατακτικού 568/2021 πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί σχεδίου που υποβλήθηκε.

Και επειδή : 1. Το διατακτικό της 568/2021 Πράξης του Ε’ Κλιμάκιου του Ελεγκτικού Συνέδριου αναφέρει σειρά ελλείψεων στο υποβληθέν σχέδιο Προγραμματικής Συμβάσης και οι οποίες ελλείψεις έχουν θεραπευτεί στο νέο Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης και το αναπόσπαστο σε αυτό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι 

2. Το διατακτικό της 568/2021 Πράξη του Ε’ Κλιμάκιου του Ελεγκτικού Συνέδριου αναφέρει : «…Το νέο αυτό Σχέδιο με τα παραρτήματα του , αφού εγκριθεί από το αρμόδιο πλέον Όργανο ( Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πρέβεζας και Δήμου Πάργας ), αφού αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να αποσταλεί προς έλεγχο στο Κλιμάκιο , συνοδευόμενο από τις εγκριτικές αποφάσεις …» 

Παρακαλούμε όπως : 1. Εγκρίνεται το νέο Σχέδιο Προγραμματικής Συμβασης μεταξύ Δήμου Πάργας και Δήμου Πρέβεζας και το αναπόσπαστο σε αυτό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι που αφορά την υλοποίηση της πράξης : «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΒΡΑΧΟΥ , ΛΥΓΙΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ ΡΙΖΩΝ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ», το κείμενο του οποίου βρίσκεται συνημμένο στην παρούσα εισήγηση 

2. Εξουσιοδοτήσετε τον Δήμαρχο Πρέβεζας Κον Γεωργακο Νικόλαο για την υπογραφή της επικαιροποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης …». 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της επιτροπής κάλεσε τα μέλη της οικονομικής επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά. 

Ο κ. Ανωγιάτης δήλωσε τα εξής: «Η παράταξη μας αναγνωρίζει τη μεγάλη σημασία του συγκεκριμένου έργου για την ανάπτυξη των υποδομών ύδρευσης της παραλιακής ζώνης και φυσικά εγκρίνει ξανά την αναγκαία σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πάργας για την υλοποίηση του. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε να συζητηθεί το εν λόγω θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου και θα καταθέσουμε αναλυτικά τις θέσεις μας». 

Η Οικονομική Επιτροπή αφού άκουσε τον Πρόεδρο και έλαβε υπόψη της, τις σχετικές διατάξεις

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ (ΟΜΟΦΩΝΑ) 

1.Εγκρίνει το νέο Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Πάργας και Δήμου Πρέβεζας και το αναπόσπαστο σε αυτό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι που αφορά την υλοποίηση της πράξης : «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΒΡΑΧΟΥ , ΛΥΓΙΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ ΡΙΖΩΝ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ»

Έτσι λοιπόν μεταξύ των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας θα υπογραφεί νέα προγραμματική σύμβαση, αφού οι όποιες ελλείψεις που διαπιστώθηκαν, έχουν διορθωθεί στο νέο σχέδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου