Μία σημαντική διάκριση για τη νεαρή αμυντικό Ελένη Λουκούμη, που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων Κ17, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της εξέλιξη και τις προοπτικές της στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Η Ελένη Λουκούμη, που αγωνίζεται στη θέση της αμυντικού με τη φανέλα του Α.Ο. Φείδων Άργους, βρίσκεται ανάμεσα στις αθλήτριες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Αγγέλης για τη συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων στον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA EURO WU17.
Η κλήση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική πορεία της νεαρής αθλήτριας, η οποία έχει ήδη διαγράψει μια αξιόλογη διαδρομή, με σημαντικές εμπειρίες και διακρίσεις.
Η Ελένη Λουκούμη, που κατάγεται από τον Βουβοπόταμο Πρέβεζας, εντάχθηκε στον Φείδωνα Άργους τον Σεπτέμβριο του 2026, προερχόμενη από τον Άτλαντα Ιωαννίνων, όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών. Προηγουμένως, είχε περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τα Γιάννενα WFC.
Ιδιαίτερη θέση στην πορεία της κατέχει και η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με τη Μικτή Ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Ηπείρου, μια επιτυχία που προστέθηκε στις σημαντικές στιγμές της μέχρι σήμερα παρουσίας της στα γήπεδα.
Η Εθνική Κορασίδων θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου του UEFA EURO WU17, με τους αγώνες να διεξάγονται στη Σλοβενία από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2026.
Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία στις 8 Νοεμβρίου και τη διοργανώτρια Σλοβενία στις 11 Νοεμβρίου, σε δύο αναμετρήσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία της στη διοργάνωση.
Για την Ελένη Λουκούμη, η συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμες διεθνείς εμπειρίες και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της σε υψηλό επίπεδο.
Η κλήση της στην Εθνική Κορασίδων αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική προσωπική επιτυχία, αλλά και μια ευχάριστη είδηση για το ποδόσφαιρο στην Ήπειρο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου