Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανοιχτή όλο το χρόνο η πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου


Η πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας, δύναται να είναι λειτουργική καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κο Νίκο Γεωργάκο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κος Γεωργάκος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, από πλευράς δήμου γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η πισίνα να είναι λειτουργική και για το χειμώνα για τα αθλητικά σωματεία, π.χ. του πόλου, άθλημα της κολύμβησης που έχουν αγωνιστική δράση, ή για την διαδικασία των σωστικών. Σε καμία όμως περίπτωση η πισίνα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα από δημότες, δίχως τη παρουσία ναυαγοσώστη. 

Επίσης, στη συνεδρίαση καθορίστηκαν και τα αντίτιμα που θα πρέπει να καταβάλουν τα σωματεία τα οποία ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και σύμφωνα με την εισήγηση του αρμόδιο τμήματος του δήμου, καθορίστηκε στα 300 ευρώ μηνιαίως .

Για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, η χρήση της πισίνας θα είναι δωρεάν. 

Για τους δημότες, λόγω ότι θα πρέπει να υπάρξει ανταποδοτικότητα στη παροχή υπηρεσιών υπό τη παρουσία ατόμου καθαριότητας, γυμναστή και ναυαγοσώστη, καθορίστηκε στα 20 ευρώ το μήνα. Ενστάσεις επί του ποσού των δημοτών εξέφρασαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου