Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2022

Εντυπωσιακή παράσταση των χορευτικών τμημάτων Δήμου Πρέβεζας


Με χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και την Μικρά Ασία και την Καππαδοκία "πλημμύρισε" το Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος" στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Χορευτικό του Δήμου με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών , μικροί και μεγάλοι χορευτές ένωσαν το μεράκι και την αγάπη τους για την παράδοση και με την συνοδεία της ζυγιάς του Θοδωρή Γεωργόπουλου και την φωνή του Μιχάλη Ζάμπα ταξίδεψαν το κοινό σε κάθε γωνιά του ελληνισμού.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Κουμπής και Νίκος Παγγές, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός , ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης και πολύς κόσμος που χειροκρότησε θερμά τα χορευτικά.

Ο κ. Αργυρός προλογίζοντας την εκδήλωση μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και του αντιδημάρχου Πολιτισμού Γιάννη Δαρδαμάνη, οι οποίοι απουσίαζαν από την πόλη, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενος που η χορευτική βραδιά διοργανώθηκε ξανά.

Ο κ. Αργυρός επεσήμανε ότι στα τμήματα του Χορευτικού του Δήμου (το οποίο λειτουργεί από το 1984) συμμετέχουν πάνω από 150 χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών και τους ευχαρίστησε θερμά όλους.

Επίσης θερμές ευχαριστίες απεύθυνε προς τον παλιό χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Ρούσσο και τον αντικαταστάτη του Αλέξανδρο Καρτεζίνη και όλους όσοι έχουν υποστηρίξει το έργο του Χορευτικού.

Τέλος ο κ. Αργυρός απένειμε τιμητική πλακέτα στον ζωγράφο Παναγιώτη Γαλάνη, ο οποίος φιλοτέχνησε το λογότυπο της εκδήλωσης "αντλώντας" στοιχεία από την παράδοση και την ιστορία της Πρέβεζας.

Δημοτική Ραδιοφωνία







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου