Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σφοδρή κριτική σε Κώστα Μπάρκα από την Στέλλα Βαρτελάτου


Ιδιαίτερα καυστική και με πολλές αιχμές κατά του τοπικού Βουλευτή του Σύριζα, Κώστα Μπάρκα από την πολιτευτή και μέλος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Στέλλα Βαρτελάτου.

Η κα Βαρτελάτου μιλώντας στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη, για την στασιμότητα του Νομού επέρριψε ευθύνες στον τοπικό Βουλευτή του Σύριζα και αυτό διότι σύμφωνα με την ίδια, εδώ και 10 χρόνια που το ΠΑΣΟΚ έχασε την έδρα στον Νομό και άλλαξε χέρια, ο Βουλευτής του Σύριζα ο οποίος θήτευσε στα έδρανα του Κοινοβουλίου και από την πλευρά της αντιπολίτευσης και από την πλευρά της Κυβέρνησης, την ευκαιρία αυτή δεν την αξιοποίησε για την ανάπτυξη του τόπου, δήλωσε η κα Βαρτελάτου.

Η πολιτευτής, σε συνδυασμό με την συγκρότηση της νέας νομαρχιακής επιτροπής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η έδρα μπορεί και να περάσει και πάλι στο ΠΑΣΟΚ και αυτό μπορεί να συμβεί μέσα από μια καλή οργάνωση των μελών και τον απαραίτητο συντονισμό δράσεων καθώς τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες σε αντίθεση με τις διχαστικές εκλογές του 2015 που βίωσε η ίδια.

Η κα Βαρτελάτου δήλωσε πως έχει καταθέσει αίτηση στην αρμόδια επιτροπή του κόμματος προκειμένου να συμπεριληφθεί στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο για τον Ν.Πρέβεζας. 

Μάλιστα η ίδια αναφορικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε πως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή έτσι ώστε να διαδραματίσει τον ρόλο που του αξίζει. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου