Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2022

Αγκαζέ με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κ.Καραμανλή...


Λίγη ώρα έπειτα την ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας για τις 750.000 ευρώ που κατάφερε να εξασφαλίσει από το Υπουργείο Υποδομών, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ανήρτησε φωτογραφία - πιασμένοι αγκαζέ - με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. 

Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδεύτηκε και από το ανάλογο σχόλιο από τον Νίκο Γεωργάκο στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζει πως η ανταπόκρισή του πρώην Πρωθυπουργού υπήρξε με ειλικρινές ενδιαφέρον άμεση και ουσιαστική. 

Αν οι 750.000 ευρώ συνδέονται ή όχι με τον Κώστα Καραμανλή, αυτό το γνωρίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας. Ο Δήμος πάντως κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο κονδύλι και αυτό προφανώς πιστώνεται στα θετικά του κου Γεωργάκου. 

"Η αγάπη του Κώστα Καραμανλή για την Ηπείρο αλλά και την Πρέβεζα είναι πάντα διαχρονική και έμπρακτη. Είχα τη χαρά και την τιμή να τον συναντήσω προ ημερών, στο πολιτικό γραφείο του στην Αθήνα, ώστε να τον ενημερώσω για τα τρέχοντα  θέματα και τις εξελίξεις στο Δήμο Πρέβεζας. Η ανταπόκρισή του υπήρξε με ειλικρινές ενδιαφέρον άμεση και ουσιαστική. Τον ευχαριστώ και τον αναμένω όπως είπαμε να μας επισκεφθεί στο νησί της Ηπείρου στην όμορφη Πρέβεζα!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου