Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 23, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Ασπίδα" Μητσοτάκη σε Αλέκο Καχριμάνη


Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός των άλλων και μέσα από την επίσκεψή του στην Πρέβεζα επανέλαβε πως οι Εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. 

Επίσης, από το παραλιακό κατάστημα Prevere όπου μίλησε παρουσία τοπικών φορέων, μελών και στελεχών της ΝΔ αλλά και απλών ψηφοφόρων αναφέρθηκε στα έργα που είναι σε εξέλιξη σημειώνοντας πως "θα ολοκληρώσουμε την Αμβρακία εντός του 2023, θα ξεκινήσουμε την υποθαλάσσια της Λευκάδας για να εξασφαλίσουμε γρήγορη σύνδεση της Λευκάδας με την υπόλοιπη χώρα και συνεχίζουμε τα έργα υποδομής". Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι είναι πολύ οι πόροι που πλέον κατευθύνονται στην Ήπειρο, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι πολύ άξιος ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης. 

Με την τελευταία αυτή φράση του Πρωθυπουργού αντιλαμβάνεται κανείς πως, έπειτα από το "θερμό επεισόδιο" σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών όπου όλες οι αρμοδιότητες των απορριμμάτων περνούν στους ΦΟΔΣΑ, και κατά συνέπεια το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) από την Περιφέρεια στον ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με τις φήμες που ήθελαν να έχει επέλθει ρήξη στη μεταξύ τους σχέση.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Περιφερειάρχης Ηπείρου είχε χαρακτηρίσει Πραξικόπημα την τροπολογία για τη μεταβίβαση της ΜΕΑ .

Έτσι λοιπόν, με την δημόσια αυτή τοποθέτηση ο Αλέκος Καχριμάνης συνεχίζει έχοντας την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στο κατάστημα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου έσκυψε και ψιθύρισε στο αυτί του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίχως να ακουστεί το περιεχόμενο των όσων του είπε. 

Επιπρόσθετα, τόσο ο κος Καχριμάνης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου είχαν συζητήσεις με τον Πρωθυπουργό όπου μεταξύ άλλων συζητήσαν για τα Στρατόπεδα της Πρέβεζας και την κάρτα πολλαπλών διαδρομών ειδικής τιμής για όσους περνούν πολλές φορές λόγω εργασίας στα διόδια της Υποθαλάσσιας Σήραγγας.


Χρήστος Ανεμοζάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου