Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τοποθέτηση Φραγκούλη για την ΑΕΝ στο περιφερειακό συμβούλιο


Για μια ακόμη φορά καλούμαστε να συζητήσουμε τα αυτονόητα για την Π.Ε. Πρέβεζας.

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού είναι αδιαπραγμάτευτη για εμάς και για την ανάπτυξη της Πρέβεζας. Εδώ και πολλά χρόνια η Ακαδημία έχει πάρα πολλά προβλήματα για τα οποία δυστυχώς δεν έχει βρεθεί επίλυση, παρότι την έχουν επισκεφτεί και έχουν διαπιστώσει όλα αυτά τα ζητήματα πολλοί βουλευτές, υπουργοί και τοπικοί άρχοντες. 

Μια Ακαδημία η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση σε εισακτέους φοιτητές πανελλαδικά με 440 ενεργά άτομα. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις, δυστυχώς βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και έχουν πάρα πολλά χρόνια να δεχτούν αναβάθμιση και να εναρμονιστούν με τα δεδομένα της εποχής, για να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικές, και η Ακαδημία αλλά και η περιοχή μας . 

Η στέγαση και η σίτιση των σπουδαστών πρέπει να είναι η κυρία μέριμνα μας, και να μπει στο κάδρο των προτεραιοτήτων μας. 

Ένα ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι και το εκπαιδευτικό προσωπικό, που θα πρέπει να είναι μόνιμο και να έχει για έδρα την Πρέβεζα. 

Πρέπει από εδώ μέσα, να βγει ένα ψήφισμα-πίεση προς το υπουργείο το οποίο επιτέλους να ζητά την πλήρη κτιριακή αναβάθμιση της Ακαδημίας, τη στελέχωση με εκπαιδευτικό προσωπικό και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων όσων σπουδάζουν και εργάζονται! ΚΥΡΙΟΙ, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού δεν πρέπει να αφεθεί στην μοίρα της! 

Η κοινωνία της Πρέβεζας περιμένει ΑΜΕΣΑ επίλυση σε αυτό το σημαντικό ζητήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου