Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2022

Οι λόγοι της ακύρωσης Μητσοτάκη στην Πρέβεζα - Πανό και "εξαγγελίες"


Από την Πρέβεζα επρόκειτο να ξεκινήσει η περιοδεία του Πρωθυπουργού στην Ήπειρο.

Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα κανένα επίσημο - επί της περιοδείας - πρόγραμμα δεν υπάρχει.

Τα ρεπορτάζ και οι δημοσιεύσεις επί του προγράμματος έγιναν και γίνονται κατόπιν διαρροών, εκ των έσω !

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PrevezaBest, η Πρέβεζα στο πρόγραμμα της περιοδείας του Πρωθυπουργού μπήκε εμβόλιμα - επ΄αφορμή της παράκαμψης της Αμφιλοχίας που αναμένεται να εγκαινιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον Πρωθυπουργό, το οποίο άγνωστοι ανήρτησαν στην τείχη της Αρχαίας Νικόπολης  φαίνεται πως θορύβησε τους ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη και ήταν μεταξύ των λόγων που οδήγησαν στην ακύρωσης της επίσκεψης. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα το πρωί, μόλις αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του πανό, το κατέβασαν αμέσως ενώ φωτογραφία του περιεχομένου στάλθηκε στο Μαξίμου όπου οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού ενημερώθηκαν για το συμβάν αυτό. 

Από την άλλη, πάντοτε, σε θεσμικό επίπεδο, η επίσκεψη ενός Πρωθυπουργού φέρνει και "δώρα" για τον τόπο που επισκέπτεται. Στην περίπτωση όμως της Πρέβεζας δεν υπήρχε καμία εξαγγελία και γι' αυτό επιλέχτηκε η Αρχαία Νικόπολη ως τόπος συνάντησης, πέραν από το κέντρο της Πρέβεζας που επρόκειτο να βρεθεί. 

Για αυτό άλλωστε σήμερα, δύο άτομα της προσωπικής ασφάλειας του Πρωθυπουργού επισκέφτηκαν όλα τα σημεία που επρόκειτο να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακόμη και το κατάστημα καφέ που επρόκειτο να καθίσει.

Υπό το βάρος επιπλέον της  θετικής απόφασης - γνωμοδότησης της ΕΘΑΑΕ για μεταφορά του τμήματος από την Πρέβεζα στα Γιάννενα αλλά και η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, έπειτα από 15 χρόνια να λύσει την σύμβαση για την μελέτη της παραλιακής Πρέβεζας  -Ηγουμενίτσας αλλά και στην σκιά του νέου νοσοκομείου, αποτέλεσαν ένα μείγμα αρνητικών συγκυριών για τους ανθρώπους του Πρωθυπουργού, που αποφάσισαν να αφήσουν την Πρέβεζα εκτός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Χρήστος Ανεμοζάλης 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου