Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τους "έσφαξε" με το γάντι..


Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα.

Στην πόλη της Πρέβεζας βρέθηκε το Σάββατο 2/7 ο αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, Γιώργος Βασιλειάδης. 

Ο κος Βασιλειάδης ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Σύριζα στο πλαίσιο της υποδοχής των νέων μελών που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Κυανής ακτής παρουσία μάλιστα και της κας Όλγας Γεροβασίλη κ.α.

Νωρίτερα όμως της ίδιας μέρας, ο κος Βασιλειάδης βρέθηκε στα γραφεία του κόμματος στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Ν.Ε. 

Εκεί, αφού αναφέρθηκαν σε διάφορα ζητήματα, ο πρώην Υφυπουργός ο οποίος είναι στην επιτροπή ψηφοδελτίων του Σύριζα, εν όψει των επόμενων εθνικών εκλογών, αναφέρθηκε και στην εγκύκλιο στελέχωσης των ψηφοδελτίων όπου οι ενδιαφερόμενοι - έως 11/7 - θα πρέπει να στείλουν τις σχετικές αιτήσεις μαζί με τα βιογραφικά τους.

Ο κος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε πως οι εν ενεργεία Βουλευτές δεν χρειάζεται να κάνουν την σχετική αίτηση, παρά μόνο να δηλώσουν αν θέλουν να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια. 

Κάπου εκεί, μέλος της Ν.Ε. του Σύριζα Πρέβεζας, καταφέρθηκε με βαρείς, πολιτικά χαρακτηρισμούς, κατά του Βουλευτή του Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα. 

Ο Γιώργος Βασιλειάδης παρεμβαίνοντας μεταξύ άλλων είπε πως ο Κώστας Μπάρκας διετέλεσε Υφυπουργός και προφανώς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα...

Ο Κώστας Μπάρκας ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία, σε επίσημη αποστολή της Ελληνικής Βουλής επιστρέφει αύριο και σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στα γραφεία του κόμματος δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα καθώς σκοπός του είναι η αύξηση των ποσοστών του κόμματος στον Νομό και όχι όσοι καθ'όλα θεμιτά εκφράζουν τις όποιες προσωπικές τους φιλοδοξίες. Αρκεί αυτό βέβαια να μην γίνεται με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη..

Κατά τα άλλα, ο τοπικός Σύριζα, μόνο συντεταγμένα δεν οδεύει προς τις επόμενες εθνικές εκλογές ..

Ο μόνος, ο οποίος φαίνεται να συσπειρώνει το κλίμα στο Νόμο, είναι ο τοπικός Βουλευτής, κος Μπάρκας ο οποίος έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην κοινωνία...

Χρήστος Ανεμοζάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου