Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022

Άρτα: Πυροβόλησε και κατά της πρώην συζύγου του ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του


Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Αστροχώρι της Άρτας, με έναν 29χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τον πεθερό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr, o 29χρονος φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 80χρονου πεθερού του, κρατώντας ένα όπλο κι έπειτα από καβγά που είχαν, τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο άτυχος 80χρονος κατέληξε στα τραύματά του. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου έγινε η δολοφονία και συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και κατά της 36χρονης πρώην συζύγου του, όμως δεν την πέτυχε. Το ζευγάρι είχε χωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest στις 2/8 είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο, επειδή ο 29χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν την 36χρονη και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό. Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον 29χρονο, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει και τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου