Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2022

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση του 29χρονου από το Αστροχώρι Άρτας


Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο επικεφαλής του γραφείου λόγω ότι βρίσκεται στο στάδιο της αναρρώσεως δεν θα παραβρεθεί στην απολογία του 29χρονου, αλλά θα παραστεί ένας εκ των συνεργατών του. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το δικηγορικό μας γραφείο και τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξη Κούγια επέλεξε ο 29χρονος κατηγορούμενος Β.Α. για να τον υπερασπιστεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος του πρώην πεθερού του και της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και μητέρας του 2 ετών παιδιού του.

Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του θύματος ο κατηγορούμενος αρνείται ότι διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και ισχυρίζεται ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός της ανθρωποκτονίας εις βάρος του πρώην πεθερού του είναι ότι αυτή διεπράχθη από τον κατηγορούμενο σε συνθήκες βρασμού ψυχικής ορμής, αφού πριν από την πράξη τόσο ο πρώην πεθερός του όσο και η πρώην σύζυγός του με ακραίες εξυβριστικές φράσεις και εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις δεν του επέτρεπαν να συναντήσει και να επικοινωνήσει με το ηλικίας 2 ετών παιδί του, όπως είχε νόμιμα συμφωνηθεί.

Λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετώπισε ο κος Κούγιας και εξαιτίας του οποίου βρίσκεται στο στάδιο πλήρους αναρρώσεως, στην απολογία του κατηγορουμένου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 ενώπιον του κου Τακτικού Ανακριτού Άρτας, θα παραστεί ένας εκ των συνεργατών του γραφείου μας, καταθέτοντας λεπτομερές απολογητικό υπόμνημα.

 

Αθήνα, 17.08.2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Κούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου