Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2022

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο του Δημήτρη Τσιρώνη, τέως Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων με το παρών ψήφισμα εκφράζει την λύπη και την οδύνη του για τον χαμό του και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο. 

Ο ΠΡΟEΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΑΜΠΑΣ

Ο Δημήτρης Τσιρώνης γεννήθηκε το 1960 στη Μικροσπηλιά Άρτας. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής.


1 σχόλιο:

  1. Καλό πέρασμα ευγενικέ εργατικέ και σεμνέ μου σύντροφε. Από φοιτητής που σε γνωρισα μέχρι βουλευτής πάντα προσηνης και ταγμένος στο γενικό καλό. Θα μας λείψεις Συλλυπητήρια στους δικούς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή