Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2022

Πλήθος κόσμου στην Πρέβεζα για την "Λευκή Νύχτα"


Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27/8 στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Πρέβεζας με αφορμή την "Λευκή Νύχτα" την οποία συνδιοργάνωσαν 
ο Σύλλογος Εμποροεμπαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου με τον Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας.

Οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου υποδέχτηκαν ντόπιους και επισκέπτες με κεράσματα, πολλή μουσική και βεβαίως μεγάλες προσφορές.

Τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ όπου μαζί με τις αγορές τους οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πλήθος δράσεων σε διάφορα σημεία της αγοράς. Το σκηνικό συμπλήρωσε ο γνωστός μίμος Διονύσης Ζάχος που είχε την παρουσίαση της βραδιάς.



Ένα υπέροχο σκηνικό με κέφι και καλοκαιρινή διάθεση για όλους τους παρευρισκόμενους. Μια γιορτή για την πόλη της Πρέβεζας που τα δύο τελευταία χρόνια - ένεκα πανδημίας - είχε μπει στον "πάγο"



Σήμερα το βράδυ τη σκυτάλη παίρνει η παραδοσιακή γιορτή της Πρέβεζας, Γιορτή της Σαρδέλας στο Λιμάνι της Πρέβεζας όπου επίσης λόγω πανδημίας στερηθήκαμε δύο χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου