Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2022

Μήνυμα και ευχές του Δημάρχου Πρέβεζας για τον Δεκαπενταύγουστο


Χρόνια πολλά, καλή Παναγιά σε όλους με υγεία και τις καλύτερες των ευχών στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!

Αγαπητοί συμπολίτες Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι, αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί επισκέπτες του όμορφου Δήμου μας όπου περνάτε στο φιλόξενο τόπο μας τις θερινές σας διακοπές χρόνια πολλά. Το Δεκαπενταύγουστο της Μεγαλόχαρης έφτασε και θα εορτάσουμε τη μεγάλη αυτή εορτή της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού αλλά και όλης της οικουμένης με ευλάβεια και κατάνυξη.

Η Παναγία, η Γλυκοφιλούσα είναι η Μάνα όλων μας και μας ενώνει μέσα από την αγάπη που πηγάζει! Είναι η Οδηγήτρια μας στα δύσκολα όπου την επικαλούμαστε αλλά και η Δέσποινα που την ευχαριστούμε στα ευχάριστα. Είναι η Βρεφοκρατούσα που μας γεμίζει από αίσθημα ασφάλειας υπό την σκέπη της και είναι και η Απελευθερώτριά μας που μας γεμίζει δύναμη στο παρόν και ελπίδα για το μέλλον που θα κατακτήσουμε και θα κερδίσουμε.

Η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αγγίζει και ενώνει άπαντες, πιστούς και μη, Χριστιανούς Ορθόδοξους και μη, διότι η αγκαλιά της και η αγάπη της ξεπερνά κάθε όριο και όλοι στο βλέμμα της γίνονται παιδιά της.

Εύχομαι και πάλι ολόκαρδα τις πιο θερμές ευχές με υγεία σε όλους και ιδίως στις αμέτρητες εορτάζουσες και πολυάριθμους εορτάζοντες και σας καλώ να εορτάσουμε με ευλάβεια αλλά και προσοχή αυτές τις άγιες και ξεχωριστές ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Καλώ όλους σας να τηρείται στο πλαίσιο της εποχής τα μέτρα προφύλαξης και ιδιαίτερα τόσο οι Δημότες όσο και οι επισκέπτες μας.

Ας περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο και ξεχωριστό Δεκαπενταύγουστο στο μοναδικό νησί της Ηπείρου στο Δήμο της καρδιάς μας στο Δήμο Πρέβεζας.

Τέλος ευχαριστώ θερμά  όλους όσους θα δουλεύουν αυτές τις άγιες ημέρες για όλους εμάς όπως την καθαριότητα του Δήμου μας αλλά κυρίως τα σώματα ασφαλείας και το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου