Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2022

Ο Πρεβεζάνος που κατέκτησε τον τίτλο του Ironman στο Ταλίν της Εσθονίας ! Βίντεο


Ο Χρήστος Μαργιώλος από την Πρέβεζα, κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του Ironman !

Στο μακρινό Ταλίν της Εσθονίας, πάλεψε κόντρα σε πολλές αντιξοότητες και αγωνιζόμενος 11 ώρες συνεχώς πήρε τον τίτλο ενός εξαιρετικά επίπονου τριάθλου, αυτού του  Ironman !

Ο Πρεβεζάνος αθλητής, τις προηγούμενες μέρες ταξίδι στο Ταλίν της Εσθονίας και το μεσημέρι του Σαββάτου 6/8 αγωνίστηκε σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις τριάθλου με την ονομασία, Ironman .

Στον κορυφαίο αλλά και επίπονο αυτόν αγώνα έλαβαν μέρος 900 αθλητές περίπου από διάφορα μέρη του κόσμου, μεταξύ των οποίων έξι Έλληνες από τους οποίους δύο από την Ήπειρο, ο Χρήστος Μαργιώλος από την Πρέβεζα και ο Δημήτρης Λέκκος από τα Γιάννενα. 

Ο υπεραθλητής από την Πρέβεζα έπειτα από τρία αγωνίσματα που περιλάμβανε ο αγώνας, 3.800μ κολύμπι, 180χλμ ποδήλατο και 42.195μ τρέξιμο, κατάφερε να τερματίσει μετά από 11 ώρες και 11 δεύτερα στη 213η θέση στη γενική κατάταξη των ανδρών ! Να σημειώσουμε πως πολύ καλή επίδοση θεωρείται ο τερματισμός κάτω από τις 13 ώρες.


Στο πλάι του Πρεβεζάνου υπεραθλητή βρέθηκε ο προπονητής του, καθηγητής φυσικής αγωγής, Δημήτρης Γεωργοπέτρης ο οποίος δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει και να δίνει κουράγιο στον αθλητή του, που βασικός στόχος ήταν ο τερματισμός και η κατάκτηση του τίτλου του Ironman !

Ο κύριος στόχος επιτεύχθηκε και μάλιστα συνοδεύτηκε από την σπουδαία διάκριση της 213ης θέσης ανάμεσα από άλλους υπεραθλητές ανά τον κόσμο !

Πέραν του Πρεβεζάνου αθλητή που εκτός των άλλων είχε να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού για μεγάλα διαστήματα επικρατούσε βροχή και αέρας, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή του, Δημήτρη Γεωργοπέτρη που έχοντας τη γνώση, είχε προετοιμάσει κατάλληλα τον αθλητή για τον δύσκολο αυτό αγώνα. 

Τόσο ο Χρήστος Μαργιώλος ως αθλητής, όσο και ο Δημήτρης Γεωργοπέτρης ως προπονητής έχουν κατακτήσει και άλλες σημαντικές διακρίσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όμως ξεχωριστή θα μείνει αυτή του Ironman στο Ταλίν της Εσθονίας !

Παρακολουθήστε μέσα από το βίντεο τον τερματισμό του Πρεβεζάνου υπεραθλητή και τις επευφημίες του προπονητή του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου