Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2022

Ορισμός - Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Πρέβεζας


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και την αριθμ. πρωτ. 14752/17-08-2022 παραίτηση της κας Παππά Πηνελόπης – Κωνσταντίνας από τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. 

Ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο και στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι τοποθετήθηκαν σχετικά με το θέμα. Οι απόψεις αυτών και οι όποιες τυχόν αντιρρήσεις των, κατεγράφησαν στα ηχογραφημένα και απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της παρούσας. 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Στη θέση της κας Παππά Πηνελόπης – Κωνσταντίνας δημότισσα, πρότεινε για τακτικό μέλος για το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Π. την κα Καμπέρη Βιργινία, δημότισσα. 

Δεδομένου ότι η πρόταση του Δημάρχου Πρέβεζας είναι δεσμευτική για το συμβούλιο, όπως άλλωστε οπουδήποτε η νομοθεσία προβλέπει υποδεικνυόμενα μέλη στις διοικήσεις νομικών προσώπων, ακολούθησε φανερή ψηφοφορία μεταξύ των παρόντων μελών του Δ.Σ, και ο πρόεδρος ανακοίνωσε μετά το πέρας της ψηφοφορίας, ότι η υπόδειξη του κ. Δημάρχου επικυρώνεται ΟΜΟΦΩΝΑ.

Υπερψήφισαν οι παρατάξεις: «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»(έξη <6> δημοτικοί σύμβουλοι) και «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (έξη <6> δημοτικοί σύμβουλοι).

ΑΠΕΙΧΑΝ :Οι παρατάξεις, «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ»(τέσσερις <4> δημοτικοί σύμβουλοι), «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»(τρείς <3> δημοτικοί σύμβουλοι), «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ»(τέσσερις <4> δημοτικοί σύμβουλοι). Η παράταξη «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» (ένας <1> δημοτικός σύμβουλος) και η ανεξάρτητη δημοτική Σύμβουλος κα Κωνσταντάκη Αθηνά, δήλωσαν ΠΑΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου