Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2022

Η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας άνοιξε τις πύλες της - Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια


Με την τελετή των εγκαινίων το απόγευμα της Τετάρτης, η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας άνοιξε τις πύλες της στην Γέφυρα Καλογήρου, έπειτα από δύο χρόνια παύσης ένεκα πανδημίας.

Στην εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας η οποία θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τετάρτη 2/11 δραστηριοποιούνται περίπου 200 επαγγελματίες και το καταναλωτικό κοινό μπορεί να βρει τα πάντα και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επίσης υπάρχει χώρος στάθμευσης και στο σημείο για όσο θα διαρκέσει η εμποροπανήγυρη την κυκλοφορία ελέγχουν άντρες της αστυνομίας. 



Στην σημερινή τελετή των εγκαινίων το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής, αντιδήμαρχοι, ο πρώην Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, Ευστάθιος Γιαννούλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, κ.α.




Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ζηρού, κος Καλαντζής αναφέρθηκε στην ΔΗ.ΖΗ. ΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Ζηρού και στην σημαντική συμβολή της για την πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης, καθώς και στους υπαλλήλους του Δήμου Ζηρού που εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό. 


Μπορεί η εμποροπανήγυρη να μην έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια, λόγω πανδημίας, ωστόσο φέτος επανήρθαμε με ακόμη καλύτερη τεχνογνωσία σημείωσε ο κος Καλαντζής και κάλεσε όλους τους πολίτες και των όμορων περιοχών να επισκεφτούν την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας μια από τις πιο παλιές στο χώρο  αυτό. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου