Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ριζόπουλος "Ο Ιωάννου πρέπει να πάει στον κο Καχριμάνη και να του πει "κ.Περιφερειάρχα Δεν αρέσουμε"


Στον Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος.

Σύμφωνα με τον κο Ριζόπουλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως στην περίπτωση των δύο κεντρικών στελεχών αποδέχτηκε την παραίτηση, την Κυβέρνηση, εν όψει εθνικών εκλογών θα βαραίνει και ο Περιφερειάρχης στον οποίο είχε δοθεί το χρίσμα όπου σύμφωνα με τον κο Ριζόπουλο ο κος Καχριμάνης αποτελεί βαρίδι για την Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη.

"Οι Ορίζοντες Ηπείρου στα χρόνια της πανδημίας, κάναμε ενδοπαραταξιακές εκλογές, δημιουργήσαμε όργανα, 90 συντονιστές, ήδη έχουμε 60 υποψηφίους, κάναμε πολιτικές προτάσεις, περιοδεύσαμε κτλ, και η Πρέβεζα ήταν κεντρικός παράγοντας της αντιπολίτευσής μας. Ήρθαμε στην Πρέβεζα και κάναμε συνέντευξη τύπου για το θέμα της λογιστικής . Η πανδημία για την - Περιφερειακή αρχή - αποτέλεσε άλλοθι για στασιμότητα". 

"Η διακυβέρνηση των Οριζόντων Ηπείρου στην Περιφέρεια θα είναι μια ανόρθωση της περιφέρειας θα' ναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, με εξαιρετικά θετικές εξελίξεις και ταχύτητες που θα αναζωογονήσουν την Ήπειρο". Αυτό που οι Ηπειρώτες θα έπρεπε να φοβούνται είναι οι δυσάρεστες εκπλήξεις, με εμένα δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις, υπάρχουν πολιτικές προτάσεις, υπάρχει ανάπτυξη στελεχών, υπάρχει όραμα, υπάρχει γνώση, υπάρχουν προσβάσεις σε επενδύσεις κτλ και αυτό είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Δεν μπορώ να αγχωθώ για εκείνον που εσκεμμένα δεν θέλει να καταλάβει, σχολίασε με νόημα ο Σπύρος Ριζόπουλος. 

"Εμείς, οι Ορίζοντες Ηπείρου, αποδείξαμε ότι συνομιλούμε με το κεντρικό κράτος, με την εκτελεστική εξουσία, συναντιόμαστε και κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις και δίνουμε λύσεις. Εμείς μέσα σε αυτή την τριετία κάναμε προτάσεις"

"Υπάρχει μια σπατάλη στην περίφημη τουριστική στρατηγική αυτής της περιφερειακής αρχής η οποία δεν έχει αποδώσει και οι ευθύνες του κου Στράτου Ιωάννου είναι μέγιστες. Στο τουριστικό προϊόν στην Ήπειρο πρέπει να μπουν προτεραιότητες" Το να κερνάμε Ήπειρο στους Ηπειρώτες δεν είναι αυτό το ζητούμενο σημείωσε ο κος Ριζόπουλος. "Η Πρέβεζα έχει πολύ μεγάλες ανάγκες και από αυτές τις ανάγκες καμία δεν έχει καλυφθεί" . 

Όσον αφορά τι θα έπρεπε να κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης..είναι πολλά χρόνια στην εξουσία, η αναποτελεσματικότητα είναι προϊόν της φθοράς και της χαλαρότητας  που έχει επέλθει, υπάρχει η ασφάλεια που προσφέρει η διαπλοκή της πελατειακής σχέσης η οποία όμως έχει οδηγήσει την Ήπειρο εκεί όπου την έχει οδηγήσει..αν πραγματικά ήθελε μια φορά να κάνει κάτι καλό για τον τόπο του, θα έπρεπε στα λόγια της Μελίνας Μερκούρη όπως κάποτε είπε στον Ανδρέα Παπανδρέου, να πάει στον κο Καχριμάνη και να του πει κύριε Περιφερειάρχα "Δεν αρέσουμε" και να φύγουν με όσο γίνεται το κεφάλι ψηλά και νωρίς. Είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν και για την Περιφέρεια και για τον Ν.Πρέβεζας κατέληξε ο επικεφαλής των "Οριζόντων Ηπείρου" Σπύρος Ριζόπουλος. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου